Muži A: Český Brod - Libiš 1:2 (0:1)

V 19. kole jsme hráli v Českém Brodě a zvítězili jsme 2:1 (1:0).
První poločas se odehrával v naší režii, domácí si nevěděli rady, jak se dostat přes naši obranu, naopak my jsme drželi častěji míč a byli jsme nebezpečnějším mužstvem. Po faulu na Petra jsme zahrávali přímý kop kousek za vápnem, Baratynskyy trefil přesně horní růžek domácí branky a tak jsme šli do kabin s jednogólovým vedením. Domácí do druhé půle udělali tři změny a vrhli všechny síly do útoku. My jsme se více zatáhli a soupeře jsme pustili do dvou zakončení, poprvé domácí útočník přestřelil branku, podruhé trefil tyč. My jsme mohli domácí potrestat do otevřené obrany, také jsme nebyli úspěšní. Dvacet minut před koncem nám jeden z domácích hráčů dohrál souboj s brankářem Jungrem, osm minut se nehrálo, s otřesem mozku, tržnou ránou v obličeji a zlomeným nosem odjel ihned záchrankou do nemocnice. Do branky se poprvé v našem dresu postavil Gabriel a vedl si velmi dobře. Pět minut před koncem řádné hrací doby zahrávali domácí přímý kop ze strany a po centru se dostal několikrát odražený míč k jednomu z útočníků a bylo vyrovnánio. Pak nás čekalo osmiminutové nastavení, v šesté minutě jsme střídali spíše z taktických důvodů, ale o minutu později jsme se radovali. Zuskinův aut lehce prodloužil Baratynskyy, Petr si ho zpracoval na prsou a z otočky stanovil konečné skóre.

Jungr - Čadek, Kolísek, Zuskin, Houžvička - Bezděk, Chlapec, Škoda, Dušek - Petr, Baratynskyy střídali Gabriel, Prieložný

Jiří Kabyl: Domácí funkcionáři nám po utkání vysekli poklonu, pochválili nás za herní projev s tím, že naše výhra je asi spravedlivá. Bylo to těžké utkání s množstvím soubojů, my jsme měli dost slibných akcí za stavu 1:0, ale prosadili se domácí. V době, kdy jsme měli připravená střídání a už jsme očekávali penalty, tak přišel krásný závěr s krásným gólem. Myslím si, že jsme byli zarputilejším mužstvem, mužstvem, které bylo ochotné se plně odevzdat pro výsledek, z tohoto pohledu je vítězství zaslouženou odměnou.


Video ZDE (natáčel Český Brod)

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama