Muži B: Libiš - Kralupy 1901 3:0 (2:0)

Branky: 5.min. Pilař, 42.min. Ryšlavý Jakub, 87.min. Fajt
Sestava: Kaul - Eisner - Ryšlavý J., Novák, Mráz - Pospíšil, Mündl, Pazdera, Fajt - Pilař, Šobr.
Střídali: 49.min. Žák za Pilaře, 75.min. Ryšlavý M. za Mündla, 78.min. Bubeníček za Pospíšila a v 80.min. Míšek za Šobra.

Dnes jsme odehráli první kolo jarní části a jsem z jedné části spokojen s výsledkem, ale naše hra se musí ještě zlepšit, máme ještě nějaké rezervy. Náš tým doplňuji o 3 mladíky z dorostu, se kterými jsem velmi spokojený a dostávají pravidelně šanci hrát, samozřejmě, že jich je tam víc, ale jsou ještě moc mladí, do budoucna je ale budeme postupně začleňovat do týmu. Dnes jsme začali velmi dobře a už v 5.min. kopal Šobr trestňák a Pilař si dobře naběhl a vedli jsme 1:0. Ještě 10.min. jsme hráli pozorně a přehrávali soupeře, pak jsme chvíli přenechali hrát hosty, ale ti z toho nic nevyužili, prakticky neměli žádnou šanci. Před koncem poločasu ve 42.min. kopal Mündl trestný kop a na centr si naběhl Ryšlavý Jakub a do kabin se šlo za stavu 2:0.
Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím výsledek udržet a dát branku navrch, ale moc se nám to nedařilo. Hosté nás asi 10.min.tlačili, ale žádnou velkou šanci neměli. Terén byl sice hrbolatý, ale hřiště bylo perfektně připraveno od pana správce Míloše Trédla. Před koncem zápasu se trefil nádhernou střelou asi z 25 metrů Fajt a po zápase samozřejmě musel zaplatit první rundu, kterou si náležitě užíval náš kapitán pan Pazdera.
Děkuji klukům za 3 body, které byly pro nás velmi důležité a těšíme se do Vojkovic.
Trenér Urbanec

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama