Muži A: Souš - Libiš 3:1 (1:1)

V 17.kole jsme hráli v Souši, prohráli jsme 1:3 (1:1).
Utkání se hrálo na umělce za poměrně chladného počasí, takže jsme si připadali spíš jako na zimním turnaji než na mistráku.
V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal, domácí mužstvo se dostalo do vedení po rohovém kopu, když jejich hráč lízl míč patou a ten skončil v naší brance. Odpověděli jsme zvýšenou aktivitou a dočkali jsme se vyrovnání po akci, která začala na jedné straně u Duška, přes Bezděka, Kolíska se dostal míč na druhou stranu, do kombinace se zapojila většina týmu a nakonec se míč dostal opět k Duškovi, jeho přesná střela k tyči změnila stav na 1:1.
Na začátku druhé půle jsme měli obrovskou šanci, Dušek se zbavil obránce a šli jsme dva na jednoho, jeho přihrávka našla Baratynského a ten byl sám před brankářem, gólman dobře vyběhl a střelu vyrazil. O chvíli později nám domácí vstřelili druhý gól a po několika minutách nám odskočili na rozdíl dvou branek proměněním penalty. My jsme pak domácí přitlačili, ale snížit už se nám nepodařilo. 

Jungr - Čadek, Kolísek, Prieložný, Houžvička - Dušek, Chlapec, Bezděk, Baratynskyy - Šobr, Petr střídali Škoda, Bolina, Kvída, Zuskin

Jiří Kabyl: Soupeř byl efektivnější, škoda, že jsme neproměnili svoji šanci za stavu 1:1, byl to vyrovnaný zápas a mohli jsme si něco přivézt. Zápasy na umělce jsou specifické, jsem rád, že jsem jako aktivní hráč tento povrch nezažil, mistráky na trávě mají jinou atmosféru i kvalitu.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama