Muži A: Libiš - Vilémov 3:1 (1:1)

Branky: Baratynskyy (P), Škoda, Petr

 

V prvním jarním kole jsme doma přivítali mužstvo Vilémova, zvítězili jsme 3:1 (1:1). Přestože ještě před dvěma týdny bylo naše hřiště v nepoužitelném stavu, tak se díky úsilí pořadatelů utkání odehrálo na velmi dobře připravené ploše, dokonce po uválcování mohlo naše mužstvo absolvovat ve čtvrtek předzápasový trénink na hlavním hřišti.
Utkání ještě pořádně nezačalo a hosté už vedli 1:0 po neuvěřitelně přesné střele do šibenice z rohu velkého vápna křížem přes celou branku po střele, která se povede několikrát za fotbalovou kariéru, možná tak jednou. Hostům to vlilo do krve další dávku elánu, my jsme se postupně oklepávali a několik našich velmi dobrých akcích skončilo na hostující obraně nebo gólmanovi, po kombinaci Bolina - Petr- Bolina střela posledně jmenovaného skončila těsně vedle horního růžku branky hostí. Až po našem tlaku jsme získali odražený míč, centr Baratynského v souboji Petr prodloužil za sebe, zmocnil se ho Dušek a po zasekávačce přišel faul hostujího obránce, následnou penaltu proměnil ve vyrovnávající branku Baratynskyy. 
Ve druhém poločase se postupně ztupňoval náš tlak a bylo otázkou času, kdy se opět prosadíme a vstřelíme další góly. Měli jsme výraznou převahu a postupně přibývaly šance na naší straně. A když jsme neproměnili ani samostatné nájezdy a další šance, tak se prosadil náš kapitán Škoda, jeho pohotová střela takřka ze třiceti metrů vyhnala všechny pavouky z horního rohu soupeřovy branky. Náš tlak pokračoval, opět jsme měli šance a až po akci Kvídy zvýšil Petr na 3:1, těsně před koncem střela Šobra olízla tyč soupeřovy branky.

Jungr - Kabyl, Kolísek, Chlapec, Zuskin - Škoda, Houžvička, Bolina, Baratynskyy - Petr, Dušek střídali Prieložný, Kvída, Čadek, Šobr, Bezděk

Jiří Kabyl: Výborný vstup do jara, po super gólu soupeře jsme dokázali otočit výsledek, mohli jsme zvítězit výraznějším rozdílem. Potvrdilo se, že tento zápas není o základní jedenáctce, ale o celém týmu, za stavu 1:1 jsme uskutečnili druhé a třetí střídání, hned poté jsme dali gól, přidali jsme další branku a utkání jsme jednoznačně přehoupli na naší stranu. Všem hráčům děkuji za obětavost a bojovnost, i když jsme prohrávali, tak jsme ani na chvilku nepochybovali o tom, že je v našich silách zápas otočit, kdybychom proměňovali šance, tak mohl být výsledek daleko vyšší.


FOTKY: ZDE

VIDEO: ZDE

 





Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama