Trenér Libor Tichota hodnotí zimní soustředění dorostu

Celé soustředění bych zhodnotil jako velmi povedené. Už od začátku se o nás v penzionu velmi dobře starali a vyšli nám se vším vstříc.

Kluci odmakali celé soustředění na 100%, i když občasné naříkání bylo slyšet, tak se snažili udělat vše, co se jim řeklo. Jelikož jsme žádnou rovinku v okolí areálu nenašli, tak se převážně běhalo do kopce a pak z kopce. Dal jsem si pár výběhů s týmem a můžu říct, že to bylo opravdu náročné, žádný odpočinek, pořád záběr do kopce a následně z kopce jsem musel stále hlídat cestu, abych neskončil na prdeli. Nejvíce mě asi překvapila jedna disciplína z pětiboje (vytrvalostní běh), kdy měla trať cca 5 km a z toho cca 3 km do kopce, po startu jsem se pomalu vracel k penzionu, kde byl cíl, odhadl jsem, že za 40 minut by mohl přiběhnout první atlet. Ale to jsem se zmýlil, Fajt doběhl za 20 min a Šobr o několik vteřin za ním a následně dobíhali ostatní a hranici 40 minut nikdo ani neohrozil. Podcenil jsem svůj tým, za co se mu velmi omlouvám. S posilováním už to bylo trošičku horší, i když se kluci snažili dělat vše, co jim jejich tělo dovolilo, bylo vidět, že posilování jim moc nevoní. A tak se z jídelny, kde jsme mohli cvičit, ozývaly všelijaké zvuky, od prdění po smích až po pláč :-D.
Jsem rád, že se tam potkala super parta a nedošlo jak žádnému konfliktu, tak k žádnému většímu zranění. Chtěl bych poděkovat jak Penzionu Berany a celému personálu za skvělou péči, tak hlavně mému pomocníkovi Filipovi Mündlovi, který mi pomáhal a práskal ulejváky :-D, nadále panu Buzkovi, který se staral o zdravou stravu pro celý tým a pomáhal panu Havlíkovi se dostávat z pokoje na procházku, aby neležel pouze na pokoji, a nakonec panu Havlíkovi, který nasazoval řětězy autobusu, vše fotil, sledoval tréninky z okna pokoje, jestli všichni pracují, jak mají:-D, a hlavně se staral o mě a pana Buzka, aby jsme neměli málo tatranského čaje!!!!!!
Teď už nás čeká převážně práce s míčem a první přátelská utkání a na konci března budeme snad připraveni odehrát první mistrovské utkání a bodovat.

Libor Tichota, trenér staršího a mladšího dorostu

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama