Muži A: Soustředění Mozolov 2016 (6. - 10. února 2016)

Den č.1 - sobota

Dnes ráno jsme odehráli po cestě na soustředění přátelské utkání s účastníkem krajského přeboru MFK Dobříš a vyhráli jsme 4:1 (0:1).
V utkání se vystřídali všichni hráči a zapojili jsme i dva dorostence. Domácí se dostali v prvním poločase do vedení, my jsme výsledek otočili ve druhém poločase, nejdřív skóroval dorážkou Hrdý, pak střelou z jedné Šobr a na 3:1 zvýšil Čadek po centru Čvančary. Na konečných 4:1 upravil střelou z dálky opět Hrdý. V utkání jsme ještě dvakrát trefili břevno, domácí jednou tyč.

Jiří Kabyl: Skoro po třech měsících jsme se dostali na velké hřiště, utkání proběhlo podle našich představ. Na soustředění s námi jede i pět dorostenců, dva z nich si v průběhu druhé půle také zahráli. My jsme dnes hráli první utkání, věnujeme se doplnění kondice a tak to bylo pro kluky příjemné zpestření. Po utkání nasedneme do autobusu a vyrážíme směr Mozolov, kde už odpoledne vyběhneme na obhlídku místní krajiny.

Momentky z utkání pořídil Antonín Čvančara ZDE

Další fotky ze soustředění ZDE včetně krátkých videoukázek ze zápasu (Šobrisův první gól za Áčko, Čváňová asistence a další...)


Odpolední výběh probíhal skoro tradičně, nahoru a dolů se pravidelně střídalo a pak po asi čtyřech kilometrech přišla pauzička, protažení a pokyn - běžte kudy chcete, hlavně se vraťte na chalupu. Vytvořili se skupinky, v každé měl někdo nápad kudy nejlépe, všichni přiběhli, cestu si zvolili odlišnou. Pouze skupina dorostenců ne a ne se objevit. Venku se začínalo stmívat a náhle se ozval telefon s prosbou o pomoc:" Dojeďte pro nás, jsme u cedule okres Tábor." Tak záchranářské auto vyrazilo, kluky v pohodě dovezlo. Bohužel nestihli dorazit včas na večeři a první pokutičky - pětka - byly na světě.

Večer posilování, protažení a pak hurá do bazénu a sauny. V době večerky už se ozývalo oddechování a toužebné očekávání rána.  

 

Den č.2 - neděle

Ráno začalo výběhem a pak byl na pořadu trénink na trávě, rozlosovali jsme si pět trojic a jednu čtyřku a šlo se na střelbu po kombinaci celé trojky (čtyřky). Aby nás to více bavilo, tak se samozřejmě o "něco" hrálo. Předposlední skupinka běžela z kopce pro jeden nakoplý míč, poražení pro dva a za odměnu obsluhovali u oběda. Tou šťastnou skupinkou byla čtyřka, kterou tvořili dva dorostenci a Bezďa s Čáďou. K obědu byla masová směs  s rýží, obsluha měla tradiční úbor - rozlišovák, plavky, čepice a rukavice, při roznášce to vypadalo, že se občas rukavice zabořily do směsi... Odpoledne jsme strávili na místní louce, čekaly nás série běhů, běhalo se ve třech skupinách a všichni vydali opravdu vše. Následovala večeře, krátké posilování a protažení pod vedením Přémy, na závěr dne rehábka, po náročném dni slastné chvilky v bazénu, sauně a vířivce.


Den č. 3 - pondělí

Ráno jsme si vyběhli 8 km, a hned u snídaně jsme znovu rozlosovali trojice, do každé trojky byl nasazen jeden dorostenec a náhoda dala dohromady dvojku Čáďa, Bezďa. V polovině tréninku to vypadalo na repete, pak ale nastal obrat a nakonec druhé místo. Někteří hráči přišli s nápadem, že běhat z kopce je málo a tak Petris vymyslel další úkol, vítěz si vezme poraženého a půl minuty mu bude dávat pokyny. Vítězná trojka Houžvička, Dušek, Vetešník si po jednom rozebrali skupinku, která měla největší smůlu ve složení Prieložný, Škoda, Buzek a už to začalo - kotoul, prsa, záda, výskok, prostě paráda.
Odpoledne jsme měli kruhový trénink, stanoviště se zátěží se střídala se stanovištěmi s míčem.
Po večeři jsme vyrazili do posilovny, ale tentokrát jsme se věnovali hlavně protahování, které jsme proložili gymnastickými prvky, takže spíš smíchem...Na závěr uvolnění, zhasli jsme a každý se ponořil do svých myšlenek, zřejmě většinou fotbalových, všichni se snažili maximálně uvolnit, někteří až moc...Poté jsme odplavili únavu v bazénu a všem nám bylo smutno, že další den již končí.....

Jiří Kabyl: Kluci makají, není potřeba je vůbec kontrolovat, naopak někteří si ještě přidávají. Užíváme si u toho i hodně legrace, parta tady pořád funguje velmi dobře. Často se říkají fráze, jak se mají mladí od starších učit, není nic lepšího, než když se pětice dorostenců sama může přesvědčit, jak starší zodpovědně makají, jak nejstarší hráč Jarda Škoda ač nachlazen si udělá čaj se zázvorem a dalšími 15 bylinami a vzorově všechno odtrénuje. Je ještě více než půl hodiny do večerky, přesto už na chodbě je často slyšet "dobrou" a chata pomalu utichá...tak zase zítra.  

Náš paparazzi ulovil zajímavé pecky:

Raut po výběhu!
Raut po výběhu!
Raut po výběhu
Raut po výběhu
Pokojík dorostu
Pokojík dorostu

 

Den č. 4 - úterý

Dnes tým, který nastřílel nejméně branek, tak musel napsat příběh, který bude obsahovat několik předem daných slov, v textu jsou vytištěna tučně. 
Nemám, co bych k tomu dodal...


Jakub Bezděk a jeho tým:

Poslední den v Mozolově!

Poslední den v Mozolově začal, jak už je zvykem, ranním výběhem, kterého se nezúčastnil náš kapitán a hrající legenda Jarda Škoda, kterého zmohlo nachlazení a viróza. Nepomohlo mu dokonce ani povolené zdravotní pivo, které si vypil večer před spaním. Nepotvrdila se tak jeho slova o tom, že PLZEŇ JE LÉK. Po výběhu následovala snídaně, krátký odpočinek a dopolední trénink. Na hřišti nás čekal perfektně připravený povrch, připomínající světové fotbalové svatostánky. Tráva byla čerstvě posečená a přes noc pokropená, proto nebylo pochyb, že nás čeká kvalitní trénink, kde nepřesnosti nepřipadají v úvahu. Opak byl však pravdou. Většině hráčů dělal míč od začátku velké problémy a někteří z nás dokonce vypadali, že jsou stále obuti v běžeckých botách. Například Bezďa byl během prvních dvou střel prozkoumat okolí místního rybníku. Hráči byli rozděleni do skupin a tak vznikly tři týmy po třech a jeden tým, který měl 4 střelce. Tým, ve složení Kába, Bezďa, Fajtík a Honza Prieložný se okamžitě stal „favoritem“ soutěže. To především protože se dvojice Kabyl - Bezděk musela nafetovat ibalginama takovým způsobem, že v druhé polovině tréninku viděla kolem hřiště vzrostlé palmy. Na druhou stranu díky tomuto dopingu zvládli odtrénovat celou tréninkovou jednotku. Bohužel jejich hrdinský počin nestačil na to, aby se umístili na postačujícím třetím místě. Přestože s kohoutkem na prsou statečně bojovali, nakonec o jeden bod prohráli s týmem pod vedením Jardy Škody, kterému nakonec přeci jen jeho lék zabral. Po tréninku nás čekalo příjemné občerstvení v podobě nakrájených pomerančů, citrónů a na přání některých z hráčů dokonce oloupaných jablek. Vedoucí zájezdu Dombas si svou precizní přípravou nepřímo řekl o místo kustoda a stravovacího referenta, které na soustředění dlouhodobě zastává vždy usměvavý a milý Pops. Personál Parkhotelu Mozolov ovšem také nezahálel a připravil si pro nás poslední večeři v italském stylu – Alla dente špagety s omáčkou pomodoro posypané parmazánem.


ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama