Starší dorost: Libiš - Mělník 2:4 (0:2)

Dnes jsme do utkání nevstoupili vůbec dobře, naše hra byla zbrklá a nepřesná. Naštěstí soupeř nepředváděl taky žádný extra fotbalový výkon a tak bylo vidět na hřišti spíše spousta soubojů a faulů. Bohužel pro nás to byl soupeř, který měl větší chuť zvítězit a tak jsme dostali dvě totožné branky po našem nedůrazu ve vápně, kdy jsme nebyli schopni odkopnout míč. Do poločasu jsme měli ještě několik vyložených situací, kdy jsme nebyli schopni dotlačit míč do branky z malého vápna.
Druhý poločas byl totožný tomu prvnímu. Dokázali jsme se štěstím snížit na rozdíl jedné branky, ale netrvalo to dlouho a dostali jsme třetí branku ze standardky. Za pět minut jsme dokázali odpověď my ze standardky a tak to bylo opět o jednu branku. Soupeřeme jsme zatlačili a snažili se vyrovnat, skoro se nám to povedlo, po krásné akci zakončoval Šobr na penaltě a brankář jeho střelu výtahl konečky prstů. Těsně před koncem jsme dostali 4 branku přímo ze standardky z vápna a tak soupeř zaslouženě vyhrál.
Mrzí, že poslední utkání kluci vůbec nezvádli a nemakali tak jak před 14 dny proti Kosmonosům. Teď nás čeká poslední utkání v Poděbradech, kde kluci předvedou nejlepší výkon na podzim a odvezeme si tři body.
 
Sestava: Bláha - Matějka, Šulc, Bubeníček, Wallesch, Fajt, Šobr, Strapko, Šelemberk, Obrajtr, Starý
Střídali: Hluchý za Starého, Buzek za Fajta, Kohout za Wallesche
 
Branky: Strapko, Matějka

Trenér Libor Tichota

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama