Muži A: Nymburk - Libiš 2:1

V 15. kole jsme odehráli utkání v Nymburce, prohráli jsme 1:2 (1:2).
V utkání jsme nebyli horším týmem, ale protože se nepočítá ani hra ani pocity, ani hra na šance, ale počítají se branky, tak jsme do poločasu prohrávali 1:2. Do vedení jsme se dostali po krásném centru Bezděka a hlavičce Zuskina, domácí vyrovnali střelou za vápnem, která ve vzduchu zaplavala a zapadla od břevna do naší branky. Před přestávkou domácí zahráli standartku a centr se několikrát odrazil a dostal se k samotnému domácímu hráči, který propasíroval míč do branky. Ve druhém poločase jsme usilovali o vyrovnání, ale domácí mužstvo zalezlo do své půlky hřiště a pro nás bylo těžké se prosadit. Měli jsme několik akcí, ale bohužel jsme se nedostali přes domácí obranu, proto  jsme prohráli 1:2.

Jungr - Kabyl, Čadek, Zuskin, Kolísek - Škoda, Chlapec, Bezděk, Houžvička - Petr, Baratynskyy střídali Dušek, Jiráň, Těmín, Kvída, Poništ

Jiří Kabyl : Kluci makali, vedli jsme, ale domácí se dokázali prosadit, a do poločasu skóre otočili. Druhý poločas jsme měli převahu, ale nepodařilo se nám alespoň vyrovnat. Přes dnešní porážku se skláním před naším mužstvem, máme strašně fajn partu, jsem maximálně spokojen s tím, co odvádějí kluci, mají můj obrovský obdiv a musím říct, že se těším na každý trénink a na každý zápas. Za sebe musím říct, jsme šestí se čtyřbodovým odstupem před sedmým a všichni zaslouží můj obdiv a moje poděkování, děkuji nejen za výkony, ale  děkuji za váš přístup a teď nás čeká za dva týdny rozlučka v Josefově Dole, já doufám, že si ji pořádně užijeme, musím uznat, že si ji zaloužíte a za celé vedení - děkujeme!

Fotogalerii z utkání připravil Tonda Čvančara ZDE

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama