Muži A: Lovosice - Libiš 2:0 (1:0)

Ve 13. kole jsme prohráli na hřišti vedoucího mužstva v Lovosicích 0:2 (0:1).
Na dobře připravené trávě jsme odehráli vyrovnanou partii s mužstvem vedoucím divizi a posíleném o hráče druholigového Ústí. V úvodu jsme byli aktivnější, po skvělé přihrávce Poništa šel sám na bránu Petr a domácí stoper ho musel zastavit jen za cenu faulu. Pak se dostali ke slovu domácí, kteří se ujali vedení, když Jungr vyrazil střelu a dobíhající útočník nezaváhal. My jsme mohli mít krásný brejk tři na jednoho, ale akci nám překazil míč rozhodčího. Domácí si museli často vypomoci jen za cenu faulu. Ve druhém poločase jsme měli standartní situaci z vápna, Škodovu střelu přes zeď vyhlavičkoval domácí obránce, o chvilku později měli domácí stejnou šanci, jejich střela zapadla přesně do šibenice. Poté se Lovosice zatáhly a my jsme si vypracovali jen jednu loženku, ale Baratynskému míč nesedl a domácí si pak již nenechali vítězství vzít.

Jungr - Kabyl, Kolísek, Zuskin, Houžvička - Škoda, Poništ, Baratynskyy, Chlapec - Petr, Čadek střídali Jiráň, Kvída, Dušek, Bezděk, Těmín

Jiří Kabyl: Odehráli jsme slušnou partii, ale bez vstřeleného gólu jsme neměli šanci na lepší výsledek. Posílený soupeř nás nepřehrával, v podstatě se nedostával do šancí, ale po dorážce a krásném trestňáku nám dal dva góly.


Fotogalerii z utkání připravil Tonda Čvančara - ZDE

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama