Muži A: Libiš - Tatran Rakovník 4:2 (3:1)

Ve 14. kole jsme hráli doma s Tatranem Rakovník a zvítězili jsme 4:2 (3:1). Noční déšť připravil mazlavý terén, přesto se hrál kvalitní zápas.
My jsme se dostali do vedení už po deseti minutách, když Petr přihrál Baratynskému a ten obstřelil hostujícího brankáře. Hosté se snažili o vyrovnání, po jedné z akcí trefili tyč naší branky, o chvíli později vystřelili z dvaceti metrů do šibenice a bylo vyrovnáno. My jsme do poločasu dokázali odpovědět, nejdřív si naběhl Poništ, ale jeho gól neplatil pro ofsajd. Stejný hráč se dostal ke slovu o pár minut později, když jsme předvedli krásnou kombinační akci, která začala u Kolíska a přes většinu hráčů jsme se dostali až k vápnu soupeře, v závěru Baratynskyy a Petr uvolnili Poništa a ten s přehledem uklidil míč k tyči. Těsně před přestávkou jsme přidali třetí gól, Houžvička založil akci na naší polovině a míč se po kombinaci dostal k Čadkovi, jeho centr zaskočil jednoho z obránců hostí, od něj se odrazil míč k volnému Houžvičkovi a ten zvýšil na 3:1. Ve druhém poločase jsme kontrolovali hru, přicházely naše další akce, ale další branku vstřelili hosté z penalty za ruku. My jsme o chvilku později odpověděli, na půlce vybojoval míč Kabyl, po faulu na něj jsme dostali výhodu a Baratynskyy našel nabíhajícího Kvídu, ten si nejdřív míč perfektně zpracoval a pak protrhl síť. Výhrou jsme se rozloučili s domácím hřištěm, ze sedmi utkání jsme dokázali vyhrát šestkrát.

Sova - Houžvička, Kabyl, Zuskin, Kolísek - Škoda, Chlapec, Poništ, Čadek - Petr, Baratynskyy střídali Kvída, Dušek, Jiráň, Bezděk, Těmín

Jiří Kabyl: Dobré utkání proti dobře hrajícímu soupeři, předvedli jsme spoustu krásných kombinací, především druhá branka byla skvělá akce celého mužstva. S přehledem jsme dnešní zápas zvládli, ani těžký terén nám nebránil v kombinacích, v našem mužstvu panuje pohoda a spokojenost.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama