Starší dorost: Libiš - Kosmonosy 1:2 (0:2)

Z našeho výkonu jsme byl velmi potěšen, soupeř byl určitě fotbalovější, sehranější a poradil si i lépe s mokrým a bahnitým terénem, ale my jsme bojovali a nechali na hřišti úplně vše. Bohužel nám chybí klid v koncovce a nedokážeme proměnit naše příležitosti a to nás stojí body. Na začátku utkání jsme si vypracovali několik dobrých šancí, které buď skončili vedle tyčí a nebo na nohou blokujících obránců.
A my naopak soupeři branky darujeme, střílený přízemní centr z rohového kopu prošel celým malým vápnem a hostující hráč doklepl do prázdné brány, to byla první branka. Druhá branka padla po nedomluvě našeho brankáře s obráncem, hostující útočník jim sebral míč a do prázdné brány skóroval.
Do druhé půle jsme nastoupili aktivnější a soupeře jsme k ničemu moc nepouštěli. Pak po krásné akci, kdy Šobr našel krásnou ulicí v náběhu Fajta a ten se v samostatném nájezdu nemýlil. Dokonce jsme přidali i druhou branku po krásném centru a krásné umístěné hlavičce Matějky, ale bohužel branka pro ofsajd nebyla uznána. Ale jak jsem už napsal s výkonem jsem nadmíru spokojený.
Určitě stojí za zmínku první odchytaný zápas Martina Bláhy po dlouhé pauze, který se však nezalekl a zápas v těžkém terénu odchytal s přehledem a týmu hodně pomohl.
 
Sestava: Bláha - Wallesch, Bubeníček, Šulc, Matějka, Fajt, Šobr, Strapko, Buzek, Obrajtr, Šelemberk
Střídali: 46 min Hluchý za Strapka, 65 min Kohout za Buzka, 70 min Douša za Fajta, 75 min Wawrzyniak za Obrajtra
 
Branky: Fajt

Trenér Libor Tichota

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama