Muži B: Libiš - Mšeno 5:2 (3:1)

Sestava: Lomský - Trojan - Ryšlavý J., Novák, Franz, Šerák, Pazdera, Škoda, Žák, Surmaj, Jiráň.
Střídali: v 54.min.Hadrava za Surmaje, v 60.min.Mündl za Šeráka, v 68.min.Šelemberk za Žáka, v 76.min.Eisner za Pazderu a v 80.min.Pilař za Jiráně.
 
Dnes jsme začali velmi dobře a už ve 3. minutě jsme otevřeli skóre Jiráněm, v 5. min. jsme měli další šanci, Surmaj přestřelil. Hostům jsme moc nedovolili, ale upozorňoval jsem je na Guttenberga ml., že nesmí dostat moc prostoru a samozřejmě nám vstřelil vyrovnávací branku ve 27.minutě, trochu jsme vypadli z rytmu, ale před koncem poločasu jsme hosty opět přitlačili a po krásných akcích Trojan - Žák - Jiráň jsme dali na 2:1 ve 39.min a hned ve 41.min. po akci Surmaj - Škoda - Surmaj - Pazdera jsme zvýšili na 3:1. To bych řekl, že to byly nejhezčí akce utkání, které rozhodly o jeho osudu.
Ve druhé půli jsme opět hráli velmi dobře a v 57.minutě po pěkné akci Hadrava - Žák - Franz - Žák jsme zvýšili na 4:1, ale 3.minuty před tím než střídal Hadrava - Surmaje, Surmy (Surmaj) měl 100%šanci, ale ze 7 metrů přestřelil. Hosté nás zlobili z brejků a jeden se jim povedl v 68.minutě a snížili na 4:2.., ale za další minutu jsme po pěkné akci, kdy Pazdera našel Jiráně a ten dovršil svůj hattrick a zvýšil na konečných 5:2.
Spokojenost po zápase samozřejmě byla, opět jsme začali střílet branky a mohli jsme po zápase oslavit kulatiny našeho mladého obránce nebo záložníka pana Nováka, který oslavil svých krásných 40 let - přejeme hodně zdraví a hlavně ať ti to ještě kope, Mistře. Z našeho týmu bylo těžké vybrat nejlepšího hráče, ale nakonec jsem se rozhodl pro Pazderu a z hostů Guttenberg ml. Byl bych rád kdyby jsme navázali na dobrou formu i v Hoříně. Trenér Urbanec 

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama