Muži B: Hořín - Libiš 2:1 (1:0)

Branka - Žák
Sestava: Kaul - Novák - Ryšlavý J., Mráz, Franz, Pospíšil, Eisner, Pazdera, Žák, Mündl, Pilař.
Střídali: 46.min. Míšek za Pospíšila - musel odjet za "A" mužstvem, 46.min. Surmaj za Mündla, v 61.min. Šelemberk za Pilaře a Urbanec za Eisnera v 79.min.
Začátek utkání do 11.minuty jsme hráli dobře a měli jsme šanci, ale domácí brankář byl proti. Pak jsme vytvořili hrubku, když náš brankář při malé domů zaváhal a přihrál přímo domácímu hráči míč na kopačku a ten se nemýlil. Od té chvíle jsme hráli zakřiknutě, ztráceli jsme míče a špatně jsme kombinovali. Trochu jsme ožili ke konci poločasu a měli jsme tutovku v 35. minutě, po krásné přihrávce Pospíšila z pravé strany se ocitl Mündl sám před domácím brankářem, ale napálil to do brankáře. O 3.minuty později měl opět šanci Mündl, ale trefil těsně vedle.
V poločase proběhla klidná výměna názorů, prostřídali jsme dva hráče - jedno střídání bylo nucené. Šel na hřiště Surmaj a Míšek. Začali jsme velmi dobře, domácí jsme k ničemu nepustili, jen odkopávali míče. Měli jsme obrovské šance - Surmaj a hned po rohu Pazdera - domácí odvrátili. Fanda (František Šelemberk) nastřelil tyč, pak ještě krásně prošel do vápna, obešel z pravé strany brankáře, ale trefil pouze boční síť. V 74. minutě po ojedinělém odkopnutí měli domácí brejk, který proměnili. Byla to velká smůla, ale hráli jsme dál a v 81.min. Žák vystřelil na bránu a brankář si srazil střelu do brány. Snížili jsme, ale vyrovnání jsme se nedočkali ani z trestného kopu, který jsem zahrával sám (Urbanec), ale míč těsně minul tyč. Za druhý poločas musím kluky pochválit, domácí měli štěstí, ale tak už to chodí. Blahopřeji domácím.
Teď nás čeká poslední mužstvo tabulky Počaply, ale musíme hrát ještě lépe, aby jsme nedarovali zbytečně body. Kluky na to připravím. Nejlepším hráčem - nemůžu si pomoct, ale byl to opět Pazdera a za domácí bych řekl, i když udělal jednu chybu, tak to byl brankář, který nám vychytal nejednu šanci. Trenér Urbanec

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama