Muži A: Litoměřice - Libiš 2:5 (2:4)

V 11.kole jsme hráli u mužstva ze špičky naší divizní skupiny a po velmi dobrém výkonu jsme v Litoměřicích zvítězili 5:2 (4:2).
Do utkání jsme vstoupili výborně, dlouhou přihrávku Houžvičky sklepl Petr Baratynskému a ten trefil "víko". Byli jsme po všech stránkách lepším mužstvem a také se to projevilo na skóre. Poništ skvěle vystihl špatnou přihrávku soupeře a kolmicí vyzval nabíhajícího Petra, ten s přehledem k tyči přidal druhý gól. O chvíli později Čadek vybojoval míč, ten se dostal ke Škodovi, jeho centr vrátil před prázdnou branku Petr a Baratynskyy neměl problém zvýšit naše vedení. Ve 24. min. jsme domácím zasadili další úder, Bezděkův centrovaný míč se dostal k nekrytému Chlapcovi a bylo to 0:4. V poslední desetiminutovce prvního poločasu se domácí dvakrát prosadili po situacích, kdy jsme už měli míč my, ale odražený míč dostali do naší branky. Hned na začátku druhého poločasu měl po centru Škody na hlavě gól Chlapec, ale domácí brankář ho vychytal. Domácí několikrát vystřídali, ale stejně se přes naši obranu neprosadili, naopak my jsme stále hrozili. Po centru Bezděka se dostával do šance Baratynskyy, míč mu uskočil, ale domácí obrana zazmatkovala a vrátila mu ho, tak jim přidal pátou branku a završil svůj hattrick. Pak už jsme s přehledem dohráli utkání, které jsme naprosto jednoznačně a zaslouženě ovládli.

Sova - Čadek, Kolísek, Houžvička, Zuskin - Škoda, Baratynskyy, Poništ, Chlapec - Bezděk, Petr střídali Kvída, Těmín, Jiráň, Trojan, Dušek

Jiří Kabyl: Skvěle odehrané utkání, mám pro mužstvo jen samou chválu, od samého začátku nebylo pochyb, kdo dnes vyhraje. Mužstvo Litoměřic jsem viděl na Meteoru, jejich hra se mi moc líbila. Dnes jsme je jejich hru vůbec nenechali hrát, naopak hru jsme určovali my a byli jsme  lepším mužstvem, kromě pohledných akcí jsme přidali pět branek.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama