Muži A: Libiš - Litvínov 4:0 (3:0)

Ve 12. kole jsme navázali výkonem i výsledkem na výhru z Litoměřic, dnes jsme porazili Litvínov 4:0 (3:0). Asi dvacet minut jsme si přivykali na velmi těžký terén, pak už jsme si vytvářeli šance, ale hlavně jsme vstřelili do poločasu tři góly. Nejdřív hostující brankář s námahou zlikvidoval hlavičku Chlapce po krásném centru Čadka, ale náš tlak sílil a hosté nestačili odolávat. První gól jsme vstřelili po akci Petra, jeho střelu brankář vyrazil k Baratynskému, ten naznačil střelu a zasekl si míč do protipohybu, pak už kolem bránících hráčů s přehledem vstřelil vedoucí branku. Baratynskyy o chvíli později trefil břevno, pak pro změnu Petr trefil tyč. Další dvě šance už znamenaly góly. Dlouhý pas Škody prodloužil Petr a Poništ nekompromisně zavěsil na 2:0, v závěru poločasu po rohu Škody vyhrál Petr míč pro Baratynského a jeho rána z první znamenala tříbrankový náskok.

Druhou půli jsme si už fotbal opravdu užívali, kombinovali jsme, pokračovali jsme v útočné hře. Poslední gól jsme vstřelili po nádherné akci, Čadek poslal kolmici na Petra, ten utekl a od brankové čáry našel krásným centrem Houžvičku a po jeho umístěné hlavičce to bylo 4:0.

Sova - Houžvička, Kabyl, Kolísek, Zuskin - Škoda, Chlapec, Poništ, Čadek - Petr, Baratynskyy střídali Kvída, Bezděk, Jiráň, Těmín, Dušek

Jiří Kabyl: Nádhera, brzy jsme zi zvykli na klouzavý terén, pak už jsme jasně dominovali. Soupeři jsme neumožnili takřka nic a my jsme předváděli kombinační fotbal, předváděli jsme krásné akce a samozřejmě jsme vstřelili také branky, kromě toho jsme nastřelili břevno a tyč, další akce zmařil hostující gólman. Smekám před výkonem kluků, obrovsky náročný terén jsme zvládali a soupeře jsme s přehledem přehrávali. Škoda, že si nenašlo cestičku více diváků, fotbal by se jim musel líbit.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama