Starší dorost: Mnichovo Hradiště - Libiš 4:1 (1:0)

Dnes jsme odehráli nejtěžší utkání v této soutěži. Soupeř si šel velmi ambiciózně od prvních minut za vítězstvím. Byl všude rychlejší a přesnější v kombinaci a proto zaslouženě vyhrál. My jsme se snažili odolávat tlaku, ale nedařilo se nám to, jen díky zakončení soupeře jsme v 11min. prohrávali jen 1:0. Tento stav jsme dokázali do poločasu udržet, což byl výsledek, se kterým se dalo ještě něco dělat.

Do druhé půle jsme už vstoupili o něco lépe, ale soupeř byl velmi kvalitní a do moc šancí nás nepouštěl. Nejvíce zápas ovlivnil pomezní rozhodčí ročník 1999, který se bohužel nestíhal pohybovat na ofsajdové úrovni a proto pokazil šanci na lepší výsledek, jak staršímu tak i mladšímu dorostu.
My jsme však chtěli s výsledkem ještě něco udělat a díky chybě brankáře se nám podařilo snížit na rozdíl jedné branky. Bohužel jsme nechali soupeře jít opět do přečíslení a náš hráč zastavil soupeře pouze za cenu lehkého faulu v pokutovém území a rozhodčí neomylně nařídila penaltu. A o zápase bylo rozhodnuto, soupeř byl na koni a snažil se nám ještě přidat další branky, podařilo se jim přidat už jen jednu a tak zápas skončil 4:1.
Nejvíce mě překvapilo chování trenérů a rodičů soupeře, kdy absolutně nedokázali unést, že ve fotbale se může skluzovat a hrát tvrdě do těla a napadali nás, že hrajeme zákeřně. Proto jsem jim doporučil, ať se jdou podívat na trénink nebo zápas mládeže na ligové úrovni, kde si nenechají ani centimetr prostoru.
 
Sestava: Škrna - Matějka, Šulc, Bubeníček, Šelemberk, Fajt, Šobr, Strapko, Hluchý, Obrajtr, Lukeš
 
Střídali: 46 min Lukeš, 70 min Douša, 80 min Buzek, Kohout nestřídal

Trenér Libor Tichota Jr.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama