Přípravky: Kochánky a Kosmonosy

V neděli začala kratičká zápasová příprava na sezonu.

2007 se rozjely do Kochánek a 2006 do Kosmonos. Zápasy za účasti 20 resp. 24 mužstev se hrály za obrovského vedra, což je sice pro všechny stejný, ale díky i těmto okolnostem se na trávníku dějou věci. Oba naše mančafty se rozhodně neztratily, byť se může zdát, že 10. místa pro oba je daleko, ale je potřeba vidět, v jaké konkurenci hrajete.

2007ičky ve skupině porazily Motorlet "A" 2:1 a TJ Radim 1:0 a prohrály s Libercem 2:3, s TJ Lety 1:2 a s TJ Jiničany 1:3. V rozstřelu o konečné umístění už nezaváhaly a porazily opět Motorlet 7:1 a Milovice 3:1.


2006 byly jako vítěz okresní soutěže nalosovány do "B" skupiny a soupeře jsme si skutečně užili. Porazili jsme Aritmu 1:0, Baumit Jablonec 4:3 a Tempo Praha 5:3, prohra přišla s Havl.Brodem 3:1 a s Viktorkou Plzeň 6:0 (záviděl jsem klukum a holce zahrát si proti takovýmu soupeři). V rozstřelu o 9-12 místo jsme porazili nejprve asi v našem nejlepším zápase Viktorku Žižkov 5:2 a pak prohráli s Aritmou Praha 4:2. Přiznám se, že to už jsem pletl nohama taky. Na hřišti bylo 32 stupňů, 6 vydatných zápasů v nohách, 2 hráči na střídání a možná tady nás soupeř přehrál. Nic méně smekám za výkony na turnaji, který nakonec vyhrálo Brno ve finále nad Mladou Boleslaví. Oba naše týmy šly do těžkého turnaje ze soustředění a odborníci postřehli ještě trochu těžší nohy a méně kolektivní hru. 

Tak máme týden nato ladit a v neděli se roztočí kolotoč mistrovských zápasů plný změn a novinek. Tak vítejte v novém ročníku okresních přípravek. Standa Míšek

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama