Muži B: Libiš - Dolany 2:1 (1:0)

Branky: Novák, Žák - Špička

Sestava: Kratochvíl - Novák - Pospíšil, Mráz, Pilař - Šelemberk, Pazdera, Žák, Havel - Hadrava, Šobr.

Střídali: Mündl za Havla do druhého poločasu, 67.min. Ryšlavý Marek za Hadravu, 83.min. Míšek za Šelemberka, 88.min. Fajt za Žáka. Šerák a Ryšlavý Jakub nestřídali.

Dnes jsme chtěli urvat 3 body, tak jsem klukům řekl, že na ně musíme od začátku vlítnout a zmáčknout je před pokutový území, aby jsme konečně protrhli střeleckou smůlu. To se nám dařilo celý první poločas. Hned v 1.min. jsme měli šanci po dlouhém autu Mráze si na hlavu naskočil Pazdera, ale brankář, nebo obránce odrazil míč na roh. Hned z rohu měl šanci Pilař, ale nedali jsme. Pak ještě Šelemberk nastřelil břevno, měli jsme smůlu. Až ve 20.minutě jsme po rohu Žáka dali branku. Trefil se zádama náš kapitán Novák. Konečně jsme po 3 zápasech vstřelili branku. V 38.min. měli šanci hosté, ale nedali. Byli jsme po naší brance lehkovážní a přestali hrát.

V kabině bylo trochu dusno, ale hra se nám nedařila a hosté po naší chybě v 61.minutě vyrovnali na 1:1 Špičkou, který hrával léta v Libiši. Přenechali jsme iniciativu hostům a po chybě Havla měli hosté šanci, opět u toho byl Špička, ale naštěstí přestřelil. V 85.minutě po krásném pasu Mráze z poloviny hřiště na Žáka, který si nádherně míč zpracoval, podíval se z pravé strany šestnáctky, kde stojí brankář, který byl mírně venku a nádhernou střelou uklidil míč do vzdálenějšího rohu branky, ale hosté bojovali až do konce. Dnes to byla vydřená výhra. Po poločase to mohlo být 3:0, ale sami jsme si hosty pustili moc k tělu, proto to byla za druhý poločas vydřená, ale zasloužená výhra. Hráli jsme bez tří hráčů základní sestavy a některým klukům se nedaří, jak by mělo, ale na tréninku to nepoznáte, ale příjde zápas a jsou o polovinu horší.

Teď nás čeká derby v Tišicích, kde to nebude procházka růžovým sadem, máme co zlepšit. Uvidíme, každý zápas je jiný, určitě se na to připravíme na 100 procent. Nejlepším hráčem domácích Novák a za hosty Špička. Trenér Urbanec

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama