Muži A: Libiš - Úvaly 2:0 (0:0)

V 6. kole jsme hráli doma s mužstvem Úval, zvítězili jsme 2:0 (0:0).
Naše mužstvo odehrálo trpělivě zápas s mužstvem, které je na posledním místě, ale které kromě minulého utkání v Č.Brodě odehrálo ostatní zápasy velmi vyrovnané. My jsme nedávali soupeři příležitost k ohrožení naší branky, naopak my jsme si vytvářeli tlak, ale do poločasu jsme se neprosadili, největší šanci měl Chlapec, jeho hlavičku z několika metrů stihl hostující brankář zlikvidovat. My jsme o poločase měli tři střídání, tak abychom udrželi a naopak zvyšovali tempo, a čtvrt hodiny po pauze jsme se dočkali vedoucí branky. Přihrávku Řepky si převzal právě jeden ze střídajících hráčů Poništ, dostal se za obranu a jeho technická střela se s pomocí teče jednoho z obránců dostala za brankáře. Hosté otevřeli hru a my jsme si začali vytvářet situace k přečíslení. Deset minut před koncem šli hosté do deseti, když jejich útočník nesmyslně kopl našeho hráče po odpískaném faulu ve prospěch hostí. V závěru jsme měli další šance, Dušek nejprve nabídl přihrávku proti noze Baratynskému, ten trefil blokujícího obránce, o chvilku později po krásné dlouhé přihráve Houžvičky si stejná dvojice situaci zopakovala, tentokrát Dušek předložil Baratynskému přihrávku na malé vápno a jeho placírka stanovila konečné skóre.

Jungr - Kolísek, Kabyl, Zuskin, Škoda - Chlapec, Řepka, Baratynskyy, Wahbi - Jiráň, Houžvička střídali Čadek, Poništ, Bezděk, Dušek, Těmín

Jiří Kabyl: Dnešní zápas musím pochválit úplně celé mužstvo, střídající hráči se velkou měrou podíleli na celkovém výsledku, ukázali, že pro výsledek není rozhodující jak dlouho kdo hraje, ale jak hraje. Ruda Poništ dal první gól v dresu Libiše, je to pro něj odměna za jeho přístup k tréninkům, Dušek přišel na pár minut a hned ho bylo plné hřiště, ale pochválit opravdu musím mužstvo za týmový výkon.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama