Muži A: Libiš - Meteor 0:2 (0:1)

V 8. kole jsme hráli doma s mužstvem Meteoru, které loni hrálo ČFL, a prohráli jsme 0:2 (0:1).  Bylo to takové to utkání, kdy nic nevychází a soupeř dá gól z ničeho. V prvním poločase jsme byli pasivní, a tak nám soupeř dal úvodní branku, když centrovaný míč se po souboji otřel přes hlavu našeho hráče a skončil za zády bezmocného Jungra. Od té chvíle se naše hra zlepšila a přišla naše odpověď. Krásný centr Petra našel hlavu Kabyla a po jeho zakončení se poprvé odrazil míč od břevna. O dvě minuty později Petr vystřelil z dálky a podruhé se míč odrazil od břevna.
V druhém poločase jsme si vytvořili tlak, občas míč poletoval ve vápně hostů, my jsme ho ale nedokázali dotlačit do branky. A tak opět po hlavičce Petra se potřetí rozeznělo břevno hostující branky, náš tlak pokračoval a střela Čadka se otřela o tyč. Protože jsme hráli na riziko, tak přišla ojedinělá akce hostí a druhý gól. Tím hosté přerušili naši sérii, když doma jsme neprohráli 33 utkání.

Jungr - Kabyl, Kolísek, Zuskin, Houžvička - Škoda, Baratynskyy, Těmín, Poništ - Petr, Jiráň střídali Lomský, Kvída, Čadek, Wahbi

Jiří Kabyl: Výsledek je smutný, soupeř v podstatě dal góly z ničeho, my naopak máme dobré šance a odráží se nám to od břevna. Bojovali jsme, dřeli jsme, ale fotbal se hraje na góly a ty jsme dnes ne a ne dát. Je to škoda, dnes nám chyběly centimetry, za bojovnost jsme si alespoň remízu zasloužili.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama