Muži A: Horní Měcholupy - Libiš 1:0 np

V 5.kole jsme hráli v H. Měcholupech, utkání skončilo 0:0, na penalty vyhráli domácí 4:3.
Zápas se hrál za značného větru, který ovlivňoval kvalitu hry. My jsme měli výborný vstup do utkání, Bezděk pronikl do vápna, jeho zpětnou přihrávku nezasáhl Poništ, následnou střelu Houžvičky chytil domácí brankář. Petrův průnik zastavili domácí na poslední chvíli, většina hry se odehrávala mezi vápny. Ve druhé půli jsme si připravili několik možností, přetažený centr Škody vrátil Kabyl před branku a Zuskinovi chyběly centimetry ke skórování, Petrova střela trefila obránce do obličeje, několik dalších závarů domácí se štěstím odvrátili. Dvacet minut před koncem jsme měli největší šanci, po faulu na Kabyla jsme kopali penaltu, ale střelu Petra zlikvidoval domácí gólman. Pak měli šanci domácí, ale Jungr ji také zneškodnil. Deset minut před koncem šel sám na brankáře Petr, domácí obránce ho za cenu červené zastavil. Branka nepadla a tak se kopaly penalty. Značka pokutového kopu ležela na čerstvě položeném koberci, který se trhal a tak i vinou terénu v prvních čtyřech sériích neproměnila obě mužstva po dvou pokutových kopech, my jsme pak byli ještě neúspěšní v šesté sérii.

Jungr - Kabyl, Chlapec, Zuskin, Kolísek - Škoda, Řepka, Bezděk, Houžvička - Poništ, Petr střídali Wahbi, Baratynskyy, Jiráň, Kvída

Jiří Kabyl: Vzhledem k průběhu utkání je pro nás jeden bod málo, měli jsme si přivézt všechny tři. Po celý zápas foukal silný vítr, často míče sfoukával oběma mužstvům mimo hřiště. V defenzívě jsme odvedli velmi slušný výkon, v ofenzívě nám k absolutní spokojenosti chyběl vstřelený gól. 

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama