Mladší dorost: Libiš - Čáslav 1:3 (0:0)

Do zápasu jsme šli s tím, že se budeme snažit hrát v obraně na jistotu a snažit se nedostat branku. Nad mé očekávání se nám to první poločas povedlo. I když si soupeř vypracoval několik šancí, brankář nás dokázal podržet a kluci měli stále dobrou šanci na skvělý výsledek.
Do druhého poločasu jsme šli s tím samým, ale hned po rozehrávce nás soupeř dokázal zaskočit rychlou brankou. O několik minut později dokázal svůj náskok ještě navýšit o jednu branku. Už jsem nečekal žádné zázraky, ale kluci se ještě nechtěli vzdát a odměnou nám byla branka po krásné střele ze standardní situace. Pak se nám naskytla až neuvěřitelná šance na vyrovnání, kdy navrátilec Lukeš proběhl vápnem a zastavit ho dokázal až brankář za cenu faulu, a tak se kopala penalta, ke které se postavil Šobr. Bohužel pro nás, penalty proměňuje jen v mužském B týmu Libiše :-D. Soupeř hned pár minut na to dokázal zápas definitivně ukončit zvýšením stavu na 1:3.
Ale jsem rád, že kluci i já si dokazujeme zápas od zápasu, že hrát se dá opravdu s každým a můžeme znepříjemnit zápas i jasnému favoritovi.
 
Sestava: Chládek - Hrubý, Buzek, Šulc, Kletečka, Wawrzyniak, Matějka, Havlík, Suss, Kopp, Lechermayer
 
Střídání: Šobr za Susse 41min, 55min Lerch za Havlíka 60, Lukeš za Koppa 62 min, Soukup za Lechermayera 66min
 
Branka: Šobr

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama