Starší dorost: Nymburk - Libiš 3:1 (1:1)

Branka: Šelemberk

Sestava: Škrna - Wallesch, Matějka, Bubeníček, Šulc, Hluchý, Šelemberk, Strapko, Šobr, Fajt, Douša

Náhradníci: Chládek, Kohout za Doušu 70min, Buzek za Hluchého 72min, Wawrzyniak za Wallesche 80min

 

První kolo s Kutnou Horou jsme měli odloženě a tak jsme na druhé kolo vyrazili na cestu do Nymburku. Byl to náš první zápas v Krajském přeboru a tak jsme byli všichni včetně mě hodně nervózní, jak to herně budeme zvládat. Začali jsme velmi opatrně a trochu se snažili soužít s hrou v krajském přeboru. Bohužel velmi brzo přišla první chyba, kdy po standardce propadl míč až na zadní tyč a my nestačili zachytit pohyb soupeře a ten vsítil první branku v 9 min. Potom jsme ale začali hrát my a až dokonce poločasu jsme si dokázali, že opravdu do této soutěže patříme. Soupeře jsme zatlačili na jeho polovinu, vytvořili jsme si několik slibných šancí a několik střel z dobré pozice. Bohužel jsme dokázali vstřelit jen jednu branku, kdy téměř ztracený míč u brankové čáry vybojoval Strapko, na malém vápně našel Šelemberka a ten si hokejovou kličkou objel brankáře a dokázal skórovat. Soupeře jsme až dokonce poločasu k ničemu nepustili, je jen škoda, že jsme nedokázali ještě dát jeden gól.

O půli jsme šli spokojení do kabin, dali jsme si jasné pokyny, že vzadu nebudeme nic vymýšlet a hrát jednoduše a chodit do prvních míčů.
A hned ve 47 min. nastala přesně tato situace, nejprve podběhl míč jeden stoper a hned vzápětí netrefil míč druhý stoper a protivník se dostal k samostatnému nájezdu jak slepý k houslím. Potom už nám soupeř ukázal svou kvalitu a zatlačil nás na naší polovinu a hned v 56 min. dokázal zvýšit své skóre na 3:1. Ale jak mi psal jeden nejmenovaný člověk "Nevadí hlavně jestli vidíš nějaké to světlo" a já musím říct, že ho opravdu vidím. Kluci musí ještě potrénovat a zvyknout si na rychlejší hru, zvýšit fyzickou kondici a pak budeme rovnocenní soupeři pro každého. Snad kluci potvrdí velmi slušný výkon na domácím hřišti proti Čáslavi, i když očekávám o hodně těžší zápas. 
 
Trenér Tichota junior :-)

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama