Muži A: Vilémov - Libiš 2:1 (1:1)

V sobotu 8.8. jsme odehráli první mistrovské utkání na hřišti Vilémova a prohráli jsme 2:1 (1:1).
Do utkání jsme vstoupili celkem aktivně, Baratynského hlavička šla vedle, Petr šel z úhlu na brankáře a zkusil akci řešit ještě přihrávkou, obránci ji stihli zblokovat, a tak se prosadili domácí, když střela z přímého kopu proletěla po zemi skrz zeď. My jsme zvýšili aktivitu, domácí sestřelili Petra ve vápně a sám postižený vyrovnal na 1:1. Ve druhém poločase jsme přepustili aktivitu domácím, ale byli jsme to my, kdo se mohl dostat do vedení, když hlavička Jiráně se odrazila od tyče. Domácí pak měli svoji největší šanci a jejich střela trefila také tyč. Sedm minut před koncem se domácí dostali do vedení po střele ze střední vzdálenosti, která zapadla za tyč naší branky. V poslední minutě Baratynskyy prodloužil míč do vápna a domácí obránce zahrál volejbalově míč směrem od branky, samozřejmě jen za cenu penalty. Petrovu střelu brankář vyrazil a tím utkání skončilo.

Jungr - Kabyl, Kolísek, Zuskin, Chlapec - Těmín, Poništ, Bezděk, Baratynskyy - Petr, Jiráň střídali Čadek, Kvída, Dušek, Řepka

Jiří Kabyl: Jsme schopni odehrát lepší zápasy, přesto jsme nemuseli odjíždět s prázdnou. Na začátku utkání jsme se mohli a měli dostat do vedení, místo toho jsme dostali zbytečný gól. Vyrovnali jsme a pak jsme nastřelili tyčku, přečkali jsme tyč domácích a pak jsme domácím dopřáli čas ke střele a těsně před koncem jsme prohrávali. Otevřeli jsme hru a vybojovali jsme si ještě jednu šanci, brankář nám penaltu chytil. Celkově to byl pro nás nepovedený zápas, za strašlivého vedra neměla hra pořádné tempo, Řepka nemohl kvůli zranění odehrát více jak čtvrt hodiny, Kolísek odkulhal už o poločase, Jiráň chvíli po přestávce, Škoda byl v trestu, takže jsme nuceně improvizovali. Soupeři gratulujeme, utkání si odbojoval, my se s pokorou připravíme na další zápasy.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama