Muži A: Libiš - Český Brod 2:0 (1:0)

Ve 4. kole jsme hráli doma s mužstvem Českého Brodu, hosté v posledním půlroce mužstvo výrazně posílili, my jsme je po celé utkání přehrávali a zvítězili jsme 2:0 (1:0).
V prvním poločase diváci zatleskali krásné střele Wahbiho, která těsně minula branku soupeře a těsně před přestávkou jsme dali první gól. Nejdřív akci tři na dva a přihrávku Wahbiho zblokovali obránci, následně jsme míč vybojovali, do akce se zapojilo více hráčů, na konci akce Škoda přihrál Petrovi, na jeho perfektní lob za obranu si Škoda krásně naběhl a podél gólmana otevřel skóre.Ve druhém poločase jsme přidali druhý gól, Houžvička vybojoval míč, přesnou přihrávkou našel za obranu nabíhajícího Petra, ten si míč zasekl a našel sprintujícího Baratynského, jeho střela z voleje znamenala stav 2:0. Ve zbytku utkání jsme důslednou hrou soupeři nic nedovolili, my jsme měli skvělou šanci, ale Kvídova rána trefila brankáře, chvíli před koncem průnik Petra v poslední chvíli překazil obránce hostí.

Jungr - Houžvička, Kabyl, Zuskin, Kolísek - Těmín, Škoda, Baratynskyy, Chlapec - Petr, Wahbi střídali Řepka, Kvída, Jiráň, Čadek

Jiří Kabyl: Trenér hostí mi po utkání gratuloval k vítězství a řekl mi, že jsme byli o třídu lepší. Krásně se to poslouchá, zvlášť od mužstva, ve kterém hrají hráči se zkušenostmi z vyšších soutěží. Byli jsme lepší, vstřelili jsme dva nádherné góly a v pohodě jsme kontrolovali zápas. Klukům děkuji, vedro nevedro, nevynechali jeden souboj, bojovali jeden za druhého, příjemné utkání.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama