Muži A: Chomutov - Libiš 0:1 np

Ve 3.kole jsme hráli na hřišti loňského účastníka ČFL, na krásném stadionu v Chomutově, po remíze 0:0 jsme zvítězili na penalty 4:1.
Na velmi kvalitním hřišti jsme od začátku utkání domácím nedovolovali ohrozit naší branku, naopak my jsme měli tři vyložené. V prvním poločase Houžvička krásně prošel středem hřiště, dostal se sám před gólmana, ten úspěšně zasáhl a vyrazil střelu na roh. Ve druhém poločase jsme měli dvě stejné šance, po akcích Chlapce a Wahbiho se dostali sami před brankáře Těmín a Petr, prostřelit brankáře se jim nepovedlo, střelu Petra vykopl obránce z opuštěné branky. V utkání jsme byli nebezpečnějším mužstvern, z tohoto pohledu je naše výhra na penalty spravedlivým vyjádřením průběhu utkání.


Jungr - Houžvička, Kabyl, Kolísek, Zuskin - Bezděk, Baratynskyy, Chlapec, Škoda - Řepka, Petr   střídali Wahbi, Těmín

Jiří Kabyl: Hráli jsme dobře, měli jsme tři velmi dobré příležitosti, soupeř žádnou takovou neměl, mohli jsme vyhrát za tři body, ale i se ziskem dvou jsme spokojeni. Soupeři můžeme závidět neskutečně krásný areál, s tímto stadiónem by měli hrát o jednu až dvě soutěže výše, je hodně příjemné odtud odjíždět se dvěma body, za kvalitní týmový výkon si je plně zasloužíme. 

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama