Starší dorost: zhodnocení sezony 2014/2015 trenérem

Druhou polovinu sezony jsme zvládli na výbornou, naše bilance byla 12-0-1. Je to obrovský úspěch jak pro celou Libiš, tak pro mě jako trenéra a hlavně pro kluky, kteří nastupovali celou sezonu na hřiště. I když prvních pár zápasů nebylo herně, co bych očekával, tak stejně kluci vždy dřeli a ve 12 případech ze 13 dokázali zápas urvat na svou stranu. Což je vizitka velkého srdce a chuti jít za vítězstvím. 

Celkově jsme se tedy umístili na krásném 2.místě. Myslím, že si to kluci zasloužili za velkou dřinu po celou sezonu. K soutěži asi už nemám ani co říci, pro mě jako trenéra to byla jen radost jezdit na zápasy s takovou partou. Na závěr sezony jsme pro kluky staršího dorostu a žáků uspořádali turnaj v Zastávce u Brna, kde jsme se měli rozloučit se sezonou. Na turnaji byli 4 týmy z toho 2 týmy vytvořené ze Sokola Libiše :-D. Jeden dorost se umístil na 1. místě a druhý na 3. místě, kdyby jsme měli ještě třetí tým, bedna by byla naše celá :-D. Někteří kluci ze staršího dorostu si zahráli svá poslední utkání v dorostu a nadále je čeká už soutěž ve chlapech. Takže jim chci popřát, ať se jim daří minimálně jako v dorostu a ještě lépe. Nadále se budeme potkávat ať už jako kamarádi tak jako soupeři na hřišti:-D ať vyhraje ten lepší klucííííí!!!!
 
Tak a nakonec je mi ctí oznámit, že náš dorost přijal nabídku hrát novou sezonu soutěž Krajského přeboru. Myslím, že pro Libiš jako klub to bude nádherná věc, vyrovná se tak větším městům, kteří mají určitě lepší fotbalovou základnu než my. Doufám, že pro všechny kluky to bude čest zahrát si vyšší soutěž a zkusit, jak to vypadá o level výše. 
 
Velké dík patří osobám, které mi byli celou sezonu nejvíce na blízku a pomáhali, jak se jen dalo - Libor Svatoň, Michal Škrna st. a Ivo Havlík. Doufám, že to bude nadále fungovat tak skvěle jako tu minulou sezonu.
 
A děkuji STARŠÍMU DOROSTU, kluci ať se Vám daří a nezapomeňte na mě:-(
 
Trenér Libor Tichota junior 

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama