Starší dorost: Libiš - Benátky 1:0 (1:0)

Dnešní zápas se odehrál ve vysokém tempu. První poločas patřil k jednomu z nejlepších utkání z obou stran, co jsem za jarní část mohl vidět.
Hrál se kombinační fotbal, bylo vidět hodně akcí po stranách s centry a následným zakončením. Myslím si, že jsme si za první poločas vytvořili určitě více vyložených šancí než soupeř, ale bohužel jsme dokázali proměnit pouze jednu. Slíbil jsem klukům, že si dnes všichni zahrají minimálně 30 minut a to jsem až na jednu výjimku dodržel. Kluci, co většinou střídají jen na pár minut, si tak dnes mohli zahrát o něco déle. I když druhou polovinu nás soupeř hodně přehrával, kluci bojovali a snažili se výsledek minimálně udržet. Opět jsme si dokázali vytvořit více šancí za druhý poločas, i když byl soupeř 100% lepší než my. Štěstím bylo, že soupeř nedokázal své akce dotáhnout až dokonce a většina končila za vápnem. Jak jsem již řekl trenérovi hostí, tento tým bude příští rok vítěz dorostenecké soutěže. Mají výborný mladý tým, který se snaží za každou cenu řešit věci fotbalově a po zemi.
Sezóna 2014/2015 pomalu kráčí do svého konce a my máme za jarní část pouze jednu porážku od leadra tabulky a tak doufám, že kluci se kousnou a v posledním zápase dokáží svou bilanci udržet a předvedou k tomu krásný fotbal.
 
Sestava: Škrna - Ryšlavý, Herynk, Matějka, Vetešník, Fajt, Mündl, Šelemberk D., Svatoň, Šobr, Šelemberk F
 
Střídali: 46min. Míšek za Svatoňe, 50min Jandourek za Šobra, 57min Bubeníček za Šelemberk F., 60 min Wawrzyniak za Fajta, 70min Obrajtr za Vetešníka
 
Branka: Šelemberk F.

Trenér Libor Tichota Jr.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama