Přípravky: Stanový tábor se blíží...

Info pro účastníky zájezdu ..tedy stanového tábora. Je to rok co rok stejný a kdyby jsme brali stejné děti, tak už by nás tam ani nepotřebovali. Jenom bych lehce kontroloval večerku o půlnoci a důkladně zašlápl nedopalky kolem stanů. No jo ale pro nováčky nějaký pokyny zveřejnit musím, ikdyž je mi jasný, že maminky už všechny rady od zkušených posbíraly.

Takže:
nástup: v pondělí 6.7. mezi 10,35 až 11,57 přivedete ratolest a stan (pokud nespí ve stanu někoho jiného - to doporučuji předem domluvit neb na kukačku nehrajeme)
vybavení: je na Vás (od bederní roušky po norkový kožich), pro všechny ale platí fot. míč, lahev na pití, batužek na výlety, kopačky a vícero ponožek. Dále je možno či doporučeno mít ve výbavě: kšiltovku, pláštěnku, hygienické potřeby (mýdlo, zubní pastu a kartáček, holení u děvčat není povinné, ručník), baterku, spacák, možná nějakou malou hračku či společenskou hru a tím pádem spoustu peněz (na nanuka, do výherního automatu, na dárek pro trenéra apod.)
program: různý formy tréninků, ukázka hasičské dovednosti (věřím, že některé stany se povede uhasit včas), setkání s leteckým modelářským klubem na letišti na Staré štaci (tady máte někteří nejmenovaní možnost vrátit loňské trofeje) a v úterý tradiční výlet - letos na Říp (kinedril!).
strava: pondělí začneme obědem a skončíme ve středu taky obědem (takže žádný řízky z domova), po celou dobu tábora je zajištěn celodenní pitný režim
ukončení: středa 8.7.2015, kdy do oběda zbouráte stany, zkusíte rozpoznat své děti a jejich věci a odjet.
poplatek: 600,ookč za jeden kus + kapesné 100,oo kč

Závěrem dodatek, že rodiče ani další formy příbuzenstva po dobu konání tábora sem nemají přístup, pouze doplnit peněženku anebo to prostě vzdát předčasně. Můžete po skončení i zanechat stany, neboť vedení Sokola uvažuje o ubytování menšího počtu syrských běženců. Jižní kořeny pokladníka a vidina levné posily do divize jsou na bíledni.
Jakékoliv dotazy na tč. Míly Franze nebo ve středu na treninku. Zduř. Standa Míšek

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama