Muži A: Nový Bor - Libiš 1:0 (1:0)

V předposledním kole jsme hráli na hřišti Nového Boru a prohráli jsme 0:1 (0:1). Hned ve třetí minutě se domácí trefili střelou z velkého vápna, pak ještě chvíli trval jejich nápor, jednu šanci zlikvidoval náš brankář Jungr, pak se hra postupně vyrovnala a naopak jsme to byli my , kdo si vypracovával další šance. Únik Baratynského na poslední chvíli zlikvidoval domácí obránce, střely Hrdého a Škody těsně minuly branku, průnik Hrdého opět se štěstím zastavili domácí beci. Ve druhé půli jsme zvýšili úsilí o vyrovnání, nejblíž jsme k tomu měli po střele Čadka, gólman jen bezmocně sledoval jak střela o pár centimetrů minula branku. V poslední minutě po rohu Bezděka prodloužil míč Škoda a na zadní tyči se objevil nekrytý Jiráň, jeho pohotovou dorážku z malého vápna vyrazil brankář na roh.

Jungr - Chlapec, Kabyl, Kolísek, Zuskin - Těmín, Kvída, Škoda, Hrdý- Matoušek, Baratynskyy střídali Čadek, Jiráň, Bezděk, Poništ, Bartoň

Jiří Kabyl: Vyrovnané utkání rozhodla povedená střela ze začátku utkání, naše střely nebyly tak přesné, škoda šance v samotném závěru, remíza by byla spravedlivějším vyjádřením průběhu utkání. Musíme se připravit na poslední zápas doma s Chomutovem, chceme se dostat přes hranici 50 bodů a potvrdit skvělou sezónu.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama