Muži A: Libiš - Lovosice 1:0 np (0:0)

Ve 28.kole jsme doma hráli proti Lovosicím, remizovali jsme 0:0, na penalty jsme zvítězili 4:3. Hrálo se oboustrannně velmi kvalitní utkání, hrané ve velmi vysokém tempu, v prvním poločase jsme si největší šanci vypracovali my, po centru Bezděka hlavičkoval Baratynskyy, hostující gólman střelu vyškrábl a dobíhající Škoda těsně přestřelil branku soupeře. Ve druhém poločase soupeř nastřelil břevno naší branky, my měli příležitost, Kvída se dostal do slušné pozice, místo zakončení posunul míč na Petra, toho pak již stihli obránci zablokovat. Hosté po zbytečném zkratu jednoho ze svých hráčů dohrávali posledních 25 minut v deseti. My jsme pak měli znatelnou převahu, ale branku se nám nepodařilo vstřelit a šlo se na pokutové kopy. V těch jsme byli úspěšnější, neproměnil pouze brankář Jungr, ale protože dvě penalty chytil, tak jsme získali druhý bod.
Jungr - Kabyl, Zuskin, Chlapec, Kolísek - Škoda, Bezděk, Řepka, Baratynskyy - Petr, Matoušek střídali Těmín, Kvída, Jiráň, Poništ, Hrdý

Jiří Kabyl: S trenérem Lovosic jsme se shodli, že se hrálo velmi nadstandartní utkání, příjemně se poslouchala pochvala pro naše mužstvo, Lovosice prohlásili, že to bylo nejtěžší utkání, které na jaře sehráli. I když gól nepadl, tak se hrál zajímavý a pohledný fotbal, zřejmě se spravedlivým výsledkem, zisku dvou bodů si proti silnému  a dobře hrajícímu mužstvu posílenému o hráče Ústí vážíme.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama