Muži A: Libiš - Chomutov 3:1 (2:1)

V posledním 30. kole jsme hráli doma s Loko Chomutov a zvítězili jsme 3:1 (2:1). Do utkání jsme vstoupili velmi dobře, když po úvodních deseti minutách jsme vedli už 2:0, nejdřív Baratynskyy získal míč, zbavil se protihráče a vysunul do strany Kabyla, ten mu přihrávku vrátil a Baratynskyy střelou k tyči otevřel skóre, pak Kabyl získal míč po špatné rozehrávce soupeře, posunul Baratynskému a jeho kolmice našla Těmína, který šel sám na brankáře, toho si obhodil a do prázdné branky zvýšil na 2:0. Těsně před přestávkou soupeř snížil krásnou střelou z vápna. Ve druhém poločase jsme v úmorném vedru zvýšili svoji aktivitu a začali se rodit naše šance, nic na tom nezměnila ani červená karta pro Škodu v 55. minutě. Petrova střela trefila hostujícího gólmana, jeho další umístěnou placírku chytil brankář. Hosté začali více obranu otevírat a my měli několik velmi dobrých akcí, dostali jsme se do přečíslení, ale stále se nám nedařilom přidat pojistku. Dočkali jsme se po krásné přihrávce Kvídy, Petr šel sám na brankáře, udělal mu kličku do strany a pak trefil opuštěnou branku. Naše šance přibývaly, Kvídovu střelu vyrazil brankář, Jiráň vystřelil kousek vedle, ačkoli jsme byli v deseti, tak o našem vítězství nebylo pochyb.

Jungr - Kabyl, Kolísek, Zuskin, Škoda - Těmín, Chlapec, Hrdý, Bezděk - Baratynskyy, Petr střídali Kvída, Řepka, Čadek, Jiráň, Poništ

Jiří Kabyl: Tímto vítězstvím jsme se dostali na 52 bodů, po prvních sedmi kolech jsme měli bodů jen pět, od té doby jsme se herně i výsledkově zvedli a nakonec jsme se vyšplhali na šesté místo, dosahovali jsme skvělých výsledků a konečné umístění je pro nás také skvělé. Dnes jsme rychle vedli o dvě branky, do kabin jsme dostali gól, hráli jsme přes půl hodiny o deseti, ale i tak jsme si vytvářeli mnoho šancí a utkání jsme naprosto zaslouženě dovedli k výhře.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama