Muži A: Žatec - Libiš 1:2 np (1:1)

Ve 25.kole jsme hráli v Žatci, připsali jsme si dva body, po devadesáti minutách to bylo 1:1, na penalty jsme vyhráli 5:3.
Utkání jsme začali dobře, po přihrávce Petra vstřelil úvodní gól Baratynskyy. Další gól Baratynského neplatil pro ofsajd, my jsme pak začali ještě více útočit, střelu Bezděka chytil domácí brankář, stejně tak střelu Kolíska. Po ojedinělém brejku domácí krásnou střelou vyrovnali, my jsme do poločasu zvýšili aktivitu. Po přestávce už se hrálo jen na jednu branku, chvílemi domácí jen bezradně odkopávali míče směrem na naší půlku, vypracovali jsme si šancí velké množství, bohužel jsme žádnou šanci neproměnili. Byli jsme bezchybní až při střelbě pokutových kopů, proměnili postupně Kolísek, Petr, Jiráň, Hrdý a Jungr, ve druhé sérii Jungr penaltu zneškodnil a tak jsme si přivezli ze Žatce dva body.

Jungr - Kabyl, Kolísek, Trojan, Chlapec - Těmín, Škoda, Poništ, Bezděk - Petr, Baratynskyy střídali Hrdý, Řepka, Čadek, Jiráň

Jiří Kabyl: Chtěli jsme naplno bodovat, šancí jsme měli obrovské množství, soupeře jsme chvílemi měli jako hokejisté při přesilovce, bohužel jsme druhý gól nedali, i takový je někdy fotbal. Přesto, že si vezeme jen dva body, tak jsme prodloužili naši sérii bez porážky na dvanáct zápasů, zatím jarní část je pro nás skvělá.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama