Muži A: Nové Strašecí - Libiš 1:0 (0:0)

Ve 27. kole jsme hráli v N.Strašecí, prohráli jsme 0:1 (0:0). K utkání jsme odjeli bez několika zraněných hráčů (Petr, Čadek, Bartoň, Trojan), přesto jsme odehráli velmi kvalitní zápas, domácí se v prvním poločase nedostávali k ohrožení naší branky. My jsme měli velkou šanci, Kabyl na míč nedosáhl a hned vzápětí Zuskin hlavou přehodil domácího gólmana , ale i branku N. Strašecí. Na začátku druhého poločasu jsme udělali jednu chybu a domácí mužstvo nás za to potrestalo. My jsme se snažili až do závěru o vyrovnání, otevřeli jsme hru, ale gólu jsme se nedočkali. Přerušili jsme naši třináctizápasovou šňůru zápasů bez porážky, ale prohráli jsme po výkonu se vztyčenou hlavou.
Jungr - Škoda, Kabyl, Zuskin, Bezděk - Matoušek, Kolísek, Hrdý, Těmín - Řepka, Baratynskyy střídali Jiráň, Chlapec, Poništ, Kvída
Jiří Kabyl: Domácí nás po zápase pochválili, že jsme byli nejfotbalovějším mužstvem, se kterým hráli, hezky se to poslouchá, ale výsledek je pro nás krutý. Po rekordní šňůře přišla porážka, přijímáme ji s pokorou a nic nemění na naší spokojenosti s jarní sezónou.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama