Muži A: Libiš - Souš 2:1 (0:0)

Ve 24.kole jsme hráli doma s mužstvem Souše a zvítězili jsme 2:1(0:0).
V prvním poločase se hrál vyrovnaný zápas, hosté působili fotbalovým dojmem, ale kromě jednoho brejku si nevytvořili žádnou šanci, naše mužstvo bylo přímočařejší, ale i nám v koncovce chybělo lepší dohrání akcí. Na začátku druhého poločasu jsme získávali převahu, kterou jsme zúročili ve vedoucí branku. Baratynskyy obešel dva protihráče a namířil si to do vápna, kde ho hosté zastavili jen za cenu faulu, penaltu proměnil s přehledem Petr. Hosté se snažili o vyrovnání a nám se otvírala šance přidat pojistku v jejich otevřené obraně, příležitostí jsme měli několi, největší měl Bezděk, šel trochu z úhlu sám na brankáře, jeho rána těsně minula bránu. A tak naopak udeřili hosté, dvanáct minut před koncem nám po centrovaném míči vstřelili hlavou vyrovnávací gól. Ve zbytku utkání jsme byli zase my útočnějším mužstvem a šest minut před koncem vyslal Škoda krásný pas na Baratynského, ten se dostal sám před brankáře, jeho střelu ale gólman vyrazil do vzduchu a dobíhající Petr vstřelil hlavou náš vítězný gól.
Byli jsme v utkání nebezpečnějším mužstvem a po zásluze jsme si připsali tři body.

Jungr - Kabyl, Chlapec, Trojan, Škoda - Čadek, Hrdý, Kolísek, Bezděk - Baratynskyy, Petr střídali Řepka, Těmín, Jiráň, Bartoň

Jiří Kabyl: Opět jsme spokojení, odehráli jsme opět velmi slušný zápas. Dostali jsme gól dvanáct minut před koncem, naše vůle po vítězství nás dohnala k vítězné brance šest minut po vyrovnání, jsme spokojeni nejen s vítězstvím v tomto utkání, ale i s tím, že jsme v posledních jedenácti zápasech neprohráli, naopak jsme v nich sedmkrát vyhráli. Jsme jako nováček soutěže na úžasném pátém místě, takže naše spokojenost je oprávněná.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama