Muži A: Libiš - Litoměřice 2:3 np (0:1)

Ve 26. kole jsme hráli doma s mužstvem Litoměřic, v utkání jsme dvakrát prohrávali, přesto jsme dokázali vždy vyrovnat, zápas skončil 2:2 (0:1), v penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hosté 7:6. Rozšířili jsme naši sérii na 13 utkání bez porážky v řádné hrací době v řadě.
V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal, hosté zahrozili střelou ze střední vzdálenosti do břevna, my jsme se také nemohli prosadit přes obranu Litoměřic. Hosté se dostali do vedení po přihrávce na nabíhajícího útočníka, který se vyhnul našemu brankáři a zavěsil do prázdné branky.
Do druhé půle jsme udělali 3 změny a najednou jsme začali v utkání mít navrch. Tlačili jsme se do útoku a dočkali jsme se vyrovnání, když přihrávka Řepky se dostala k Baratynskému a ten prostřelil gólmana. Dvacet minut před koncem se hostům podařil brejk a opět vedli. My jsme si vytvořili tlak, Zuskin hlavičkoval vedle, Baratynského hlavička trefila tyč, v závěru jsme reklamovali ruku ve vápně, hrálo se dál, po následném centru se dostal k míči Kolísek a soupeřův obránce ho zbytečně přepálil ve vápně, takže jsme měli šanci na vyrovnání v podobě penalty. Míč si postavil náš brankář Jungr a neomylně proměnil. V penaltovém rozstřelu jsme byli dlouho o jeden gól lepší, nakonec jsme dvě penalty nedali a soupeř své už proměnil.

Jungr - Kabyl, Kolísek, Trojan, Chlapec - Baratynskyy, Řepka, Bezděk, Škoda - Petr, Hrdý střídali Matoušek, Čadek, Jiráň, Zuskin, Poništ

Jiří Kabyl: Mám pro kluky slova uznání, v prvním poločase jsme se nemohli přes jejich obranu dostat, prostřídali jsme a druhá půle byla výborná. Nadšen jsem z bojovnosti, pět minut před koncem jsme trefili tyč, rvali jsme se do poslední chvíle a nakonec zaslouženě vyrovnali. Jedenácté jarní utkání bez porážky, když k tomu připočteme poslední dva zápasy na podzim, tak je to skvělých třináct utkání v řadě. Dnes se na výsledku podílelo celé mužstvo, o poločase jsme měli už čtyři střídání a střídající kluci tam přinesli oživení, takže opět pochvala.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama