Mladší přípravka A: turnaj Kochánky 13. místo

Mladší přípravka „A“

Turnaj Kochánky 1.5.2015 – 13.místo

Na prvního máje jsme se zúčastnili velmi kvalitně obsazeného turnaje. Hrálo se ve čtyřech skupinách po pěti mužstvech a 16 minutové zápasy. V naší skupině byla mužstva: FK Dukla Praha, FK Baumit Jablonec, MFK Vyškov a Rapid Liberec.

V prvním zápase nás hráči z Vyškova dokonale vycvičili. Nestačili jsme ani v rychlosti a ani v technice. Druhý zápas proti Jablonci byl dlouho vyrovnaný a zlomil ho až náš vlastní gól. Pak po další chybě přišel druhý gól a bylo po zápase. S Duklou naši hráči až do desáté minuty vedli 1:0. Ale za šest zbývajících minut dostaneme 4 branky a to by se nám stát nemělo. Jediné vítězství proti Liberci nás posunulo do boje o 13.-16.místo.

Tam nás čekali tito soupeři: FK Viktoria Žižkov, FK Kolín a TJ Sokol Olšany u Prostějova. Všechna tři zbývající utkání jsme vcelku v pohodě vyhráli. Místo nemocného Dády Šoula s námi do Kochánek dorazil Tomáš Zahálka. Nahradit Dádu není jednoduché, ale Tomáš se toho zhostil se ctí a stal se i naším nejlepším střelcem na turnaji. Děkuji jemu i všem Zahálkovým.

Samozřejmě, že poděkování patří i ostatním hráčům a rodičům za dobrou reprezentaci oddílu. Na turnaji nás potkala kvalitní mužstva a určitě účast na něm splnila účel. A kdybychom lépe zvládli závěry zápasů proti Jablonci a Dukle, mohlo být možná ještě lépe.

Výsledky:

 Ve skupině:

Sokol Libiš – MFK Vyškov  1 : 5

Sokol Libiš – FK Jablonec  0 : 2

Sokol Libiš – FK Dukla  1 : 4

Sokol Libiš – Rapid Liberec  6 : 1

 

O umístění :

Sokol Libiš – FK Kolín  6 : 0

Sokol Libiš – Viktoria Žižkov 4 : 1

Sokol Libiš – TJ Sokol Olšany 4 : 2

 

Trenér : Milan Franz 

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama