Muži A: Úvaly - Libiš 0:2 (0:2)

Ve 23.kole jsme zvítězili 2:0 (2:0) v Úvalech, po celé utkání jsme byli lepším mužstvem, domácí jsme pustili do jediné šance asi deset minut před koncem, hlavička šla nad. My jsme o svém vítězství rozhodli už do poločasu, nejdřív Škoda vystihl přihrávku soupeře, přihrál Petrovi a ten střelou k tyči dal úvodní gól. Pak jsme zahrozili krásnou akcí, přihrávka Baratynského a Řepkovu střelu srazil domácí obránce ve skluzu na roh. Bezděkova střela z přímého kopu letěla nad, po rohu stejného hráče jsme přidali druhý gól, Petrovo zakončení změnilo směr od domácího obránce. Tím bylo o osudu utkání rozhodnuto, my jsme soupeře nepouštěli vůbec na dostřel naší branky. Ve druhém poločase jsme v našem zodpovědném výkonu pokračovali, domácího brankáře vyzkoušel Bezděk, průnik Baratynského domácí stihli zblokovat na roh,  jednoduše řečeno - Úvaly jsme do žádného tlaku nepouštěli a zápas jsme v pohodě dovedli ke třem bodům.

Jungr - Kabyl, Kolísek, Trojan, Chlapec - Těmín, Baratynskyy, Řepka, Bezděk - Petr, Škoda  střídali Čadek, Poništ, Jiráň

Jiří Kabyl: Zvládli jsme zápas perfektně, po druhé brance bylo utkání rozhodnuté. I domácí vedení konstatovalo, že jsme byli lepší a hlavně nebezpečnější mužstvo, naše vítězství bylo naprosto zasloužené. Byl to pohodový zápas, o naší výhře nebylo pochyb. Opět musím opakovat, chválím kluky, bojujeme jako tým, jsme velmi spokojení. 

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama