Muži A: Neratovice/Byškovice - Libiš 0:1 np (0:0)

Ve 21.kole jsme hráli derby v Neratovicích, v zápase jsme toho domácím moc nedovolili, byli jsme o něco lepším mužstvem a asi zaslouženě jsme si odvezli dva body po remíze 0:0 a výhře na penalty 8:7. Naše mužstvo od začátku působilo fotbalovějším dojmem, perfektně plnilo stanovené úkoly a favorizované domácí k ničemu nepouštělo, domácí byli chvílemi bezradní. V utkání by nikdo nepoznal, že domácí před rokem hráli vršek divize a my jsme nováčkem, naopak my jsme působili kompaktnějším dojmem. V bojovném zápase se moc šancí neurodilo, my jsme měli několik slibných akcí, které jsme nedohráli, v některých nás domácí zastavili jen za cenu nedovoleného zákroku. Zápas tedy skončil remízou 0:0 a šlo se na penalty. My jsme začínali a proměnili jsme s přehledem všech osm pokutových kopů, s neuvěřitelnou suverenitou jsme je uklízeli do šibenice, od břevna do branky, v předcházejících penaltách jsme byli jen jednou úspěšní z pěti pokusů, tentokrát jsme byli bezchybní. V osmé sérii Jungr domácímu hráči penaltu chytil a tím potvrdil náš velmi dobrý výkon.
Derby sledovalo takřka čtyřista diváků, naši příznivci se soustředili na jedné části tribuny, s pomocí bubnu vytvořili krásnou atmosféru a jejich povzbuzování nás dohnalo k penaltovému vítězství s následnou děkovačkou.
Za pozornost stála poločasová přestávka, naše mužstvo ji z větší části strávilo na střídačce na hřišti, protože v naší kabině šlo naplno topení a nedalo se ztlumit.
 
Jungr - Těmín, Chapec, Trojan, Kabyl - Baratynskyy, Kolísek, Škoda, Řepka - Bezděk, Petr střídali Poništ, Jiráň

Jiří Kabyl : Mám jen slova chvály pro kluky, do puntíku splnili to, co jsme chtěli hrát v obranné fázi, domácí mi připadali, že neví, co mají hrát, hodně míčů jen nakopli a my jsme si je v pohodě posbírali. Jsem rád, že derby navázalo na podzimní utkání, bez excesů na hřišti i v hledišti. Zároveň za mužstvo děkuji našim fanouškům, byli výborní a už kvůli nim jsem spokojen, že jsme vyhráli na pokutové kopy. Šesté jarní utkání jsme neprohráli, máme stejně bodů jako páté mužstvo. Musím zopakovat, velké poděkování mužstvu a fanouškům, společně jsme získali dva body.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama