Muži A: Libiš - Krupka 1:2 np (0:1)

Ve 20.kole jsme doma remizovali 1:1 (0:1) s mužstvem Krupky, na penalty jsme 3:4 prohráli. V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal, hosté se po naší ztrátě míče dostali do vedení, když krásnou přihrávku proměnil hostující útočník. My jsme se v prvním poločase prali sami se sebou, soupeře jsme za poločas pustili pouze dvakrát do ohrožení naší branky, kromě gólu ještě Chlapec vykopával míč směřující do naší branky, my jsme měli několik šancí, v té asi největší se objevil Hrdý, když Petr vybojoval ztracený míč, jeho střela těsně minula branku. Do druhého poločasu jsme změnili rozestavení, vytvořili jsme si tlak, dá se říci, že se hrálo na jednu branku. Hosté zalezli na vápno, my jsme si vytvořili šance, hosté odolávali do 65.min., kdy po přihrávce Těmína vstřelil vyrovnávací gól Kabyl. Pak jsme pokračovali v tlaku, ale vítězný gól se nám už vstřelit nepodařilo. V penaltové loterii jsme dvakrát neuspěli, hosté jednou, takže jsme získali jeden bod.

Lomský - Chlapec, Kabyl, Zuskin, Trojan - Baratynskyy, Těmín, Kolísek, Poništ - Petr, Bezděk střídali Hrdý, Škoda, Matoušek

Jiří Kabyl : Herně nám první půle nevyšla, bojovali jsme a druhý poločas už byl výrazně lepší, zaslouženě jsme vyrovnali. Vážím si, že kluci dřou a nic nebalí, ve druhé půli jsme se zvedli, dnes nám ale chyběl ten poslední krok, abychom utkání otočili. Získali jsme jen jeden bod, to nám ale nekazí radost ze vstupu do jarní části sezóny, v pěti kolech jsme neprohráli.
V zimě jsem slavil na hřišti padesátiny, od rána jsme dělali prase, vedení mě obléklo do pracovní obuvi, montérek, vesty, bundy, košile, trika, kšiltovky, na všem byly nápisy Sokol Libiš, popř. znak oddílu. A slovo dalo slovo, po obědě po několika skleničkách jsem prohlásil, že když v prvních pěti kolech získáme 10 a více bodů, tak budu v 6. kole v tomto oblečení na lavičce. Klukům jsem se ukázal v tomto úboru hned na prvním tréninku po oslavě. Před dnešním zápasem jsme měli devět bodů, ten "potřebný" desátý jsme získali dnes. Vyrovnávací gól vstřelil můj kluk, takže se dá říci, že mě syn poslal do montérek. Věřím, že to alespoň odlehčí derby a že se bude hrát jen fotbal jako na podzim v Libiši.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama