Muži A: Libiš - Kladno 3:2 (0:1)

Ve 22.kole jsme úspěšně navázali na podařené derby z minulého týdne, když jsme doma porazili velmi dobře hrající mužstvo Kladna 3:2 (0:1).
Hrál se oboustranně kvalitní fotbal, v prvním poločase působili hosté lepším dojmem, byli jistější v práci s míčem a zaslouženě se dostali do vedení. Přesto i my jsme se dostali do dobrých příležitostí, střela Bezděka šla těsně vedle, stejně dopadla pohotová střela Škody i hlavička Baratynského, hosté vystřelili asi z dvaceti metrů a střela se odrazila od vnější strany tyče do zámezí. Do druhé půle jsme udělali dvě změny a začali jsme se více tlačit do útoku. Po pár minutách se nám podařilo vyrovnat, když krásný centr Bezděka našel hlavu Baratynského. Najednou nás bylo plné hřiště, střela Kolíska skončila v rukou gólmana, střelu Petra vykopl opět hostující brankář. Pak přišla chvíle hostů, přesná a prudká střela k bližší tyči znamenala vedení Kladna 2:1. Na našich hráčích bylo vidět, že jejich odhodlání nenechá stav pro nás nepříznivý. Baratynskyy vybojoval míč na naší polovině hřiště, zbavil se dvou protihráčů a našel Kolíska, jeho perfektní kolmici zužitkoval Petr a bylo srovnáno. Naši hráči vzali míč ze sítě a odnesli ho na střed, protože jsme se dostali do tlaku a nechtěli jsme se spokojit s remízou. Dvě minuty před koncem Škodův centr našel Baratynského a nám se podařilo dokončit obrat.

Jungr - Chlapec, Kabyl, Trojan, Těmín - Škoda, Kolísek, Bezděk, Baratynskyy - Řepka, Petr střídali Hrdý, Čadek, Jiráň, Poništ

Jiří Kabyl: Kladno bylo nejlepším mužstvem, se kterým jsme na jaře hráli, vážím si toho, že jsme dvakrát prohrávali a přesto jsme dokázali utkání otočit. Kluci kromě dobré hry dokázali svou morálku a vůli po vítězství. Ve druhé půli jsme hráli odvážněji, více v pohybu a zaslouženě jsme třikrát skórovali, kluci si nejen za tento zápas zaslouží obdiv.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama