Muži A: Motorlet - Libiš 2:3 (2:2)

V 19.kole jsme zvítězili na hřišti Motorletu 3:2 (2:2). Od začátku utkání se hrál zajímavý zápas, my jsme v úvodu lépe kombinovali a zaslouženě jsme se dostali do vedení, když po rohovém kopu Bezděka se prosadil Zuskin. Domácí, kteří před týdnem nadělili bůra vedoucím Brozanům, byli zaskočeni a my jsme častěji drželi míč. Po jednom z našich rohových kopů jsme nezachytili protiůtok domácích a ti jej zakončili nechytatelnou střelou z vápna a bylo vyrovnáno. O chvíli později, jsme ve snaze odkopnout míč v rohu našeho vápna, trefili místo míče nohu soupeře a kopala se penalta a domácí vedli 2:1. Domácí tak stoprocentně potrestali naše dvě chybičky, my jsme odpověděli ještě do poločasu, když dvojice Kolísek, Baratynskyy vybojovala míč na půlce hřiště, naši kombinaci po krásné přihrávce Petra zakončil Baratynskyy krásnou střelou, která zapadla za zadní tyč a tak do kabin se šlo za nerozhodného stavu. Po přestávce jsme se dostali do vedení, když Hrdý si narazil míč s Těmínem, přetažený centr vrátil Petr, další hlavička Zuskina zpět před bránu a Kabyl poslal míč hlavou k tyči do protipohybu bezmocného gólmana.

Domácí se snažili o vyrovnání, jejich centrované míče s přehledem odvrátila obrana nebo pochytal Lomský, žádnou šanci si domácí nevytvořili. Naopak my měli další možnosti, po centru Škody zakončil Kabyl, ale domácí brankář byl na místě, stejně tak při střele Škody z velkého vápna.

Po velmi dobrém výkonu jsme získali naprosto zaslouženě tři body.

Lomský - Chlapec, Trojan, Kabyl, Zuskin - Baratynskyy, Těmín, Kolísek , Bezděk - Hrdý, Petr střídali Škoda, Poništ, Jiráň, Matoušek



Jiří Kabyl: Perfektní výkon, eliminovali jsme domácí, byli jsme nebezpečnějším mužstvem a zaslouženě si vezeme tři body. Celé mužstvo si zaslouží pochvalu, tři branky na hřišti Motorletu, dobrá hra v poli, koncentrovaný výkon, na nás bylo vidět i za stavu 1:2, že si věříme, že svojí hrou můžeme být úspěšní. Strávili jsme v Praze příjemné odpoledne.

 

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama