Muži A: Libiš - Horní Měcholupy 1:0 np (0:0)

V 18.kole jsme hráli doma s mužstvem H.Měcholup, které si přivezlo několik hráčů Žižkova, utkání skončilo 0:0, na penalty jsme zvítězili 4:3. Na našem hřišti zatím nebylo možno zalévat, tak zápas probíhal na tvrdém terénu, kde míč oběma mužstvům odskakoval. Hrál se poměrně vyrovnaný zápas, oba týmy dobře bránili, takže se moc šancí v zápase neobjevilo. My jsme měli největší po lobu Petra přes hostujícího gólmana, ale míč doskákal těsně vedle prázdné branky, hosté se těsně před koncem dostali k odraženému míči a naši branku přestřelili. Tak jsme se dočkali opět pokutových kopů, tentokrát jsme byli úspěšnější.

Jungr - Těmín, Chlapec, Trojan, Zuskin - Kolísek, Baratynskyy, Škoda, Bezděk - Poništ, Petr střídali Lomský, Hrdý, Jiráň

Jiří Kabyl: Naše hřiště bez závlahy neumožňuje hrát kombinační fotbal, dnes to byl oboustranný boj s minimem šancí, remíza je spravedlivá. Minulý týden jsme v penaltách neuspěli, dnes jsme sice první zahodili, pak už jsme byli úspěšní a David Lomský soupeři dvě chytil. Očekávali jsme těžké utkání, se ziskem dvou bodů panuje spokojenost.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama