Muži A: Brozany - Libiš 1:0 np (0:0)

V 17. kole jsme hráli na hřišti vedoucích Brozan a uhráli jsme nerozhodný výsledek 0:0. V následném penaltovém rozstřelu byli domácí šťastnější a stejně jako na podzim jsme získali jeden bod, asi nebude v naší divizní skupině moc týmů, které neprohrají ani jeden zápas s mužstvem Brozan.
Od začátku utkání jsme byli soupeři více než vyrovnaným soupeřem, dobře jsme kombinovali, naše hra dostala trhlinu ve 35. minutě. Domácí útočník se dostal k odraženému míči v našem pokutovém území, chtěl zakončit do naší opuštěné branky, v tom mu jen za cenu nedovoleného zákroku zabránil Kabyl. Následovala penalta a červená karta, penaltu Jungr domácímu hráči chytil! Do poločasu jsme se sestavou nehýbali, o poločasové přestávce bylo jasné, že musíme jednoho útočného hráče obětovat a musíme vyztužit obranu. Druhý poločas jsme se více zatáhli a domácí měli opticky častěji míč na svých kopačkách, ale pozornou hrou jsme domácím neumožnili si vypracovat jedinou šanci. Naopak v poslední minutě jsme podnikli jeden z brejků, Jiráň se dostal do akce jeden na jednoho, za vápnem se rozhodl obránce obstřelit, jeho prudká rána se odrazila od břevna!!!
Pak už přišly na řadu penalty, v tomto ročníku jsme je kopali potřetí a potřetí byl náš soupeř úspěšnější.

Jungr - Těmín, Kabyl, Trojan, Zuskin - Baratynskyy, Kolísek, Škoda, Bezděk - Petr, Poništ střídali Chlapec, Jiráň

Jiří Kabyl: Smekám před mužstvem, skoro hodinu o deseti u prvního mužstva, nejenom jsme gól nedostali, ale my soupeři nedali ani šanci ke skórování. Škoda, že Jiráňova střela v poslední minutě se zastavila o břevno, mohli jsme být ještě veselejší. Jsme přesto spokojeni, kluci se kousli, jejich vůle byla úžasná.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama