Muži A: Libiš - Nymburk 1:4 (0:1)

V neděli jsme sehráli další přípravné utkání, prohráli jsme 1:4 (0:1) s Nymburkem.
Utkání se hrálo na současnou dobu na velmi dobré přírodní trávě v Zálezlicích. Soupeř se představil ve velmi dobrém světle, od začátku utkání se hrálo oboustranně útočně, hosté se po krásné přihrávce za obranu dostali do vedení. Na začátku druhého poločasu Těmín obešel brankáře a vyrovnal. Obě mužstva zahazovala své šance, Nymburk se dostal do vedení po kuriózní brance, když lehký míč změnil směr a přeskočil nečekaně našeho brankáře. Hosté se pak zatáhli, my útočili a hosté nám dali dva góly.

Jungr - Chlapec, Kabyl, Bezděk, Kolísek - Řepka, Hrdý, Šmíd, Těmín - Baratynskyy, Petr střídali Čadek, Matoušek, Trojan, Kejval, Bartoň

Jiří Kabyl: Prospěšné utkání s velmi dobrým soupeřem. Rozdíl byl v lehkosti pohybu, na nás byla velmi patrná únava po soustředění, hosté se daleko lépe pohybovali. Jsme rádi, že jsme hráli na přírodní trávě, která byla na půlku února velice dobrá. My jsme byli zabrždění, míč nás poslouchal méně, takový bývá přechod na trávu. Hodně jsme v posledních čtrnácti dnech trénovali, herní projev tomu odpovídal, teď už budeme přecházet na menší objem a budeme se věnovat více dynamice a herní stránce.

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama