Mozolov 2015: zimní soustředění "A týmu" od 7.2 do 11.2. - zprávy č. 1,2,3,4

Zpráva ze soustředění č.1

Dobříš - Libiš 0:5 ( 0:1)
Za slunečného a mrazivého počasí jsme po cestě na soustředění sehráli přípravné utkání na umělce v Dobříši a jednoznačně jsme porazili domácí tým. V utkání se vystřídali všichni hráči, celé utkání odehráli ti, kteří pojedou ze soustředění dříve. S únavou z předcházejících tréninků jsme se docela dobře vyrovnali, s chutí jsme si zahráli. V první půli skóroval Bezděk, ve druhém poločase se trefili Poništ, Řepka, Petr a Čadek.

I.pol.
Kratochvíl - Čadek, Trojan, Zuskin, Chlapec - Těmín, Hrdý, Kolísek, Bezděk - Matoušek, Jiráň
II.pol.
Kratochvíl - Kabyl, Trojan, Chlapec, Šmíd- Čadek, Poništ, Baratynskyy, Těmín - Petr, Řepka

Po utkání jsme se přesunuli do Mozolova a odpoledne jsme absolvovali romantický výběh po okolí. Večer už jenom posilovna, bazén, masáže a zasloužený odpočinek. Zítra začínáme v sedm ráno, opět si vezmeme tenisky a hurá do kopců....

Jiří Kabyl: Po třech měsících jsme opět byli na velkém hřišti, kluci jsou po předcházejících trénincích celkem unavení, ale na pěkné umělce se dokázali vyhecovat a sehráli celkem slušné utkání. Kromě Jardy Škody, který má horečky, jsme tady kompletní a budeme se snažit rozvíjet kondici. Skvělým zakončením dne je příjemný bazén, sauna a vířivka.

Další zprávy opět zítra.


Zpráva ze soustředění č.2

Ranní výběh proběhl v pohodě, běželi jsme po nočním sněžení bílou krajinou. Seběhli jsme kopec, po necelých dvaceti minutách jsme se protáhli, pak už zazněl jediný pokyn, domů kudy chcete. Všech dvacet běžců mělo správný směr, takže tentokrát nikdo nezabloudil. Oproti včerejšku začal foukat silný a na otevřených pláních nám to bralo i čepice.
U snídaně proběhlo losování čtveřic na střelbu, samozřejmě poslední čtyřka obsluhovala u oběda v tradičním oblečení včetně rozlišováku, kulichu a rukavic. Střelba probíhala v akcích dvojic a po akci s následným centrem ve čtveřici. Začínali jsme za sluníčka, pak se setmělo a končili jsme za sněhové bouře. Je zajímavé, že za snížené viditelnosti některé čtyřky získávaly body, především skupina Trojan, Petr, Kabyl, Matoušek dávala branky, které snad viděl jen Vašek Havel.....Skóre bylo velmi vyrovnané ( 22,20,18,17), takže rozhodovaly maličkosti. Nakonec skupina Kolísek, Zuskin, Hrdý, Šmíd zůstala poslední, přestože dle jejich počítání si mysleli, že to dotáhli na plichtu, a až Patrik Zúza si osobně překontroloval zápis a uznal, že jim jeden bod chybí.
U oběda tentokrát nemuseli recitovat žádnou vlastní básnickou tvorbu, pouze jednohlasně nám sdělili:
 "My jsme největší dřeváci v Sokolu Libiš, nic neumíme a dovolte nám Vás obsluhovat. Děkujeme."
Po obědě už jako tradičně je úplné ticho, všichni nabírají sílu na odpoledne, pouze maséři vyhánějí únavu několika hráčům.
Před odpoledním tréninkem musel odjet Vašek Kráťa, vypadalo to, že s ním odjedou i další dva hráči Těmín a Matoušek, protože večer odjíždí ještě masér a nevešli by se k němu do auta. Venca Trojan to ale skvěle vymyslel, navrhl odvoz báglů Kráťou a tím se uvolnilo místo u maséra a Radek a Ťéma si mohou ještě odpoledne užít běhy na louce. Slova díků se nedají ani popsat....

 

Zpráva ze soustředění č.3

 

Nedělní odpoledne kluci skvěle odmakali, přesunuli jsme se na louku nad hotel a ve sněhu jsme běhali úseky...Večer jsme měli posilovnu a tělocvičnu, tentokrát jsme ji ale využili pouze k posilování břicha a rukou, ale hlavně jsme se věnovali protahování a uvolňování, kluci si přes den celkem mákli, takže si to zasloužili. Závěr dne opět bazén, vířivka a sauna, samozřejmostí jsou masáže.

III.den - pondělí
Ráno teplota -5°C, vítr, my jsme stejně vyrazili směr kopce, dopoledne jsme se opět věnovali střelbě a akcím ve trojicích, opět u toho bylo spousty zábavy, skóre opět těsné, rozhodl jediný bod. Vítězové poraženým zakopli dva míče, Čáďa tak vehementně, že míč zůstal v korunách stromů...
Trojice Baratynskyy, Chlapec a Hrdý museli uklidit všechny pomůcky, zřejmě i míč se jim podařilo sundat dolů, protože u oběda už neřekli ani slovo.
Polední pauza, mimo postel jsou jen trenéři a vedoucí, masér si nechal přivézt živou emulzi a probouzí k životu některé mrtvolky....Odpoledne máme kruhový trénink, stanoviště čistě fotbalová a stanoviště bez míče.

Jiří Kabyl: Kluci jsou vzorní, není potřeba někoho kontrolovat, v trénincích makají, je to paráda. Samozřejmě probíhá hecování a různé srandičky. Shozený kužel znamená pětku do kasy, a když gólman Martin Jungr podával jedné trojce míč a ty ho schválně nechali porazit kužel, tak jim samozřejmě "slušně" poděkoval a pak se mohl přetrhnout, aby mu nedali gól. Ti mu stejným "slušným" způsobem poděkování opětovali.
Někdy je to dřina, ale legrace tu v žádném případě nechybí.

 

Zpráva ze soustředění č.4

V pondělí po odpoledním kruháči jsme večer opět zaposilovali hlavně ruce, břicho, záda, částečně jsme se protáhli a opět dobrá regenerace v bazénu.
Úterní ranní výběh byl zatím nejpovedenější. Běželi jsme krásnou krajinou, po odbočce jsme se dostali do neznámých končin a pak přišel pokyn: "Můžete běžet kudy chcete". Trenéři běželi vzadu a jen s úžasem sledovali, jak každá skupinka vyráží nějakým směrem a žádná z nich nevyrazila správným směrem. Po chvilce se trhnul mladý Kába, který běžel přímo na chalupu, pak doběhli trenéři, kteří už už v závěru chtěli zatočit totálně blbě, ale zahlédli na kopci břevno branky a to je zachránilo. Tato trojice se osprchovala, v klidu si s ostatním vedením sedla na snídani, a z prosklené restaurace společně sledovali, kdy se objeví zbytek mužstva. Jednotlivé skupinky, ač přibíhali každá z jiné strany, se setkali v jedné vesničce, kde se od domorodce dozvěděli: "To jste si kluci pěkně zaběhli, do Mozolova musíte támhle přes kopec, pak přes další kopec a další kopec...." . Vedení si odnášelo talíře od snídaně, a pod okny se objevovali postupně všichni účastníci zájezdu. Pak jsme se rozlosovali na dopolední střelbu, někteří zjistili, že do tréninku nezbývá tolik času a tak to se snídaní moc nepřeháněli.
Střelba probíhala na uklizeném hřišti s přírodní trávou, více než trávy bylo ale snéhu a zmrazků, přesto jsme viděli množství krásných gólů, občas i komičtější akce. Dvojici Bezděk, Petr by do branky spadlo kdeco, zato Kolda s Čáďou měli smůlu. Čáďa jeden den nakopával poraženým míče přes plot, tentokrát on musel za "odměnu"  běhat pro míče nakopnuté z kopce dolů.

Odpoledne máme v plánu nabíhané úseky v lehkém kopečku na měkké lesní cestě. Večer posilovna s následnou rehábkou, ráno se naposledy proběhneme po kopcích, dopoledne budeme plavat a pak už pojedeme domů.

Jiří Kabyl: Asi se opakuju, ale pro kluky máme jen slova chvály. Stíháme tady odtrénovat vše, co jsme chtěli, kluci k tréninkům přistupují perfektně, jsme velmi spokojeni. Je jen škoda, že někteří tu z pracovních důvodů nemohou být celou dobu. Výhodou je, že tady máme možnost absolvovat velký počet tréninků, ale zároveň se kluci více poznávají, zažili jsme nejen dřinu, ale i dost srandy a hecování. Kluci jsou unavení, přesto tu panuje výborná atmosféra.


ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama