Přípravky: program na 3. týden 2015 - ZMĚNA

Uklidíme přívaly sněhu a vtrhneme na sportoviště potrénovat s vidinou světlých zítřků a lesku medailí na krku. Víkendy jsou nacpaný turnajema, v týdnu trénink vedle tréninku a já nevím, kdy se doma dostat k žehlení. Asi půjdu dělat přípravky do amazonskýho pralesa. Ráno si vezmou čistej palmovej list (ten starý ekologicky zlikvidujou), cestou do školy nebo do práce si utrhnou na stromě svačinu, oběd i večeři. To pak máte spoustu času na fotbal. Ale poprat se s tím umíme. O tom svědčí výsledky z turnajů. Tento víkend jsme se prostřídali na Miltenu v Milovicích. Starší přípravka to má těžký - potkává na turnajích silný soupeře, ale na jaře v okresní soutěži se jim to vrátí. 2007 a 2006 si vezou shodně stříbrný placky, což potvrzuje dobrou fazónku těchto ročníků.

školička: út a čt od 16,15 trénink na sokolovně

minipřípravka: út a čt od 17,oo trénink na sokolovně a v neděli turnaj v Brandýse n/L ve Sportcentru

2007: po od 17,oo trénink, středa od 17,oo na gymplu přátelák, pátek od 17,oo trénink a v neděli dopo turnaj v Milovicích (na trenink oboje oblečení a na turnaj sestava dle trenéra)

2006: po od 17,oo trénink na úmt, pátek od 17,oo přátelák v Čelákovicích (sraz tam v 16,45 a hrajeme v rozlišovákách) - odloženo na příští týden, v neděli turnaj odpo! v Milovicích

starší přípravka: trénink středa od 17,oo na úmt a ve čtvrtek sraz v 16,45 na gymplu - přátelák s Tišicema

Tak a komu je to málo, tak mi může přijít pomoc složit fúru uhlí. Ve volným čase taky doporučuju trénovat polku a valčík na blížící se sokolskej ples a tím pádem si rezervujte lístky a šetřete korunky - bude to nářez.!!!

Standa Míšek

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama