HOCHY CUP 2015: hodnocení, výsledky, fotografie

Po roce se opět uskutečnil další (již pátý) ročník fotbalového turnaje HOCHY CUP "2015". Sobotní termín, a to přesně 3. leden 2015, byl vybrán vůči počasí celkem dobře, sice nebylo zrovna nejtepleji, ale déšť nás na libišské umělce zaskočil až na poslední dva zápasy z celkových 28.

28 patnácti minutových zápasů opět rozhodovalo o vítězi turnaje. Bohužel s konečným počtem týmů (vždy je snaha nominovat 8 týmů) se musel poprat i organizační tým turnaje v čele s Petrem Hochmannem. V podvečer turnaje se odhlásil tým Spojů Praha z důvodů autonehody, narychlo se však povedlo pozvat tým z Lovosic. Navíc v hrací den se nedostavil tým Chlumína, takže se již v rozjetém turnaji musel naštěstí početný tým dorostu rozdělit na dva. Zde je potřeba za tuto operativní úpravu poděkovat nejen všem dorostencům, že to vzali sportovně (mohli si tak více zahrát, což je na takovém turnaji pro ně to nejdůležitější!!), ale samozřejmě také i ostatním týmům za pochopení.

Věkově ani fotbalovými zkušenostmi neomezený turnaj nabídl sice pár jednoznačných zápasů, ale jak je z výsledků blíže patrné (viz tabulka níže), byly to povětšinou líté boje napříč všemi týmy vyčerpávající snad každého, kdo si přišel kopnout.

Nejlépe se se vším vypořádal Libor Team pod vedením Libora Tichoty (1 – počet branek), který společně se svým bratrem Lukášem (3), a hráči Matouškem (10), Bartoněm (5), Znamenáčkem (6) a Květoněm (5) v turnaji zvítězili. Nepoznali sice hořkost porážky, ale své celkové vítězství museli potvrdit výhrou ve svém posledním vystoupení na turnaji (byl to i poslední zápas turnaje). Nutno podotknout, že jejich realizační tým ve složení Šulcová, Moravcová má na jejich prvenství lví podíl.

Druhé a třetí místo si rozdělil libišský dvojblok libišského Béčka a libišského Tornáda. Libišské béčko reprezentovali a o druhé místo se zasloužili Kaul, Franz (2), Herynk (2), Vrábel, Žák (5), Holina (2), Eisner (2), Hadrava (8) a Pazdera. Tornádo, které o celkové druhé místo přišlo nečekaně ve svém posledním zápase na turnaji, kdy jej rozmetalo Rozmetadlo ze Zálezlic, hájili hráči Pekárek, Urbanec (3), Hochmann (1), Mroz, Mráz, Novák (1), Němec (2) a Ryšlavý.

Narychlo složený tým Lovosic nakonec urval pěkné čtvrté místo, turnaj odehráli ve složení Janda, Jambor, Otta, Volník (1), Rokoš, Zdvořák M. (3), Zdvořák V., Kracman (2) a Grundza. Páté a šesté místo si pak rozdělil libišský dorost, zahrát si přišlo celkem 13 hráčů: Škrna, Ryšlavý (1), Míšek, Svatoň (1), Šelemberk F. (6), Mundl (3) a Vetešník (3), Matějka, Šobr (5), Šelemberk D. (3), Wawrzyniak, Bláha (1), Bubeníček. Tým Zálezlic se sice snažil dostat do popředí tabulky neustálými protesty a reklamacemi především svým kapitánem Šobrem starším (mladší hrál v týmu dorostu „B“ a tátu porazil 6:3), ale rozhodovalo se na hřišti, kde to stačilo pouze na sedmé místo. Zálezličtí nastoupili ve složení: Kryml, Šobr M. (5), Šobr J. (4), Verner (1), Hanuš, Chromský (1), Šerák (1), Ulrych, Havel (2). A na posledním místě skončil tým z Tuháně, jsme však velmi rádi, že na turnaj dorazili a přišli si s námi zahrát. Z výsledků je vidět, že týmy od třetího místa dokázali pěkně potrápit. Turnaj za Tuháň odehráli: Weissgärber M., Červený, Weissgärber J., Šiler (3), Zavadil, Weissgärber L. (1), Samek (1), Janíček (4), Katrančík, Jenčar, Kučera.

Individuální ocenění byly následující: nejlepší fanoušek Honzík Trédl, nejužitečnější hráč David Šelemberk, „nejhorší“ hráč (nejupovídanější) Roman Mroz, nejlepší brankář Jan Pekárek, nejlepší střelec Radek Matoušek a nejlepší hráč turnaje Lukáš Hadrava. Čerstvě přichystanou zvláštní cenu ředitele turnaje získala dvojice Šulcová – Moravcová za vzorovou práci pro vítězný tým (Petr byl údajně uchvácen jejich oddaností).

Nezbývá než děkovat. A to největší patří Tělovýchovné jednotě Sokol Libiš v čele s panem Vávrou a starostovi obce Libiš panu Mrázovi za možnost tento turnaj uspořádat v prostředí libišského areálu, rovněž patří poděkování dvojici rozhodčích Máj – Stibůrek, děkujeme také Pavlovi Havlovi, že po celý den bylo k dispozici občerstvení v místní restauraci na hřišti a paní správcové Monice Míškové za přípravu potřebného zázemí pro osm týmů.

Zvláště pak za věcné ceny děkujeme všem sponzorům v čele s firmou Farrao, libišské drogerii U Nás a pánům Trédlovi, Eisnerovi, Pazderovi, Havlíkovi a Kaulovi.

Poděkování patří samozřejmě všem týmům, hráčům a jejich doprovodu a přítomným divákům. S myšlenkou, aby se i další ročník tohoto turnaje povedlo uspořádat opět co nejlépe, si přeje a Vám všem štěstí a zdraví do nového roku 2015 Petr Hochmann.

 

Připravil Ivo Havlík

 

 Výsledková tabulka turnaje ZDE

Fotogalerie ZDE

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama