Přípravky: program na 51. týden 2014 - doplněno !

Vánoce na dostřel, tak začneme brzdit. Jediným víkendovým turnajem bylo klání 2008iček na Mělníku, kde nás reprezentovaly spíše 2009ítky nedávno sestaveny trenérským duem Šnýdr - Kubíček. Na turnaji jim pomohl i Víťan Januška od Gogana a díky, že si čas našel, Víťan byl i jistě nejlepším hráčem turnaje. 4.místo je velkým úspěchem nejmladšího oddílu v naší TJ. Ještě vymačkám od trenéra výsledky a doufám, že i nějaké foto.

školička: už má letos volno

minipřípravka: to samé a v pátek přátelák na hale TJ v Neratovicích od 16,oo

2007: v pondělí od 17,oo proti 2006kám a ve středu to samé, ale na hale gymnásia od 17,oo

2006:   "       "                       "                                         "                          "                 a ve čtvrtek od 17,oo na hale gymplu proti Kojeticím, v neděli odpo turnaj na Mělníku v bioshale - sraz tam ve 13:00

starší přípravka: středa a čtvrtek od 17,oo na úmt trénink a v sobotu odpo turnaj na Mělníku v bioshale


Vedle všeho toho bláznění kolem fotbalu a předvánočních šíleností Vás všechny srdečně zvu na rozlučku s rokem. Tím kalendářním i tím fotbalovým. 19.12. (pátek) od 18,39 se sejdeme v co největším počtu v naší sokolovně. Z domova si vezmeme dobrou náladu, děvčata co to zvládnou, tak něco dobrýho upečou ke kafíčku, do toho se budou podávat klobásky a pečené sele. Pustíme si k tomu příjemnou hudbu a budeme se bavit a třeba i tančit a hodnotit, co bylo a podíváme se, co nás čeká v roce 2015 (na to máme skleněnou kouli). Tak se těším a doufám, že přijdete ze všech oddílů přípravek ve velkém počtu.

Standa Míšek

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama