Přípravky: co týden dal

Jenom krátký ohlédnutí za uplynulým týdnem. Samozřejmě plný fotbalu - tréninků, přáteláku a turnajů. Starší přípravce bohužel turnaje pořadatel zrušil a tak si budou muset ještě počkat. Do fotbalového světa však ve čtvrtek naskočila minipřípravka složená zejména z ročníku 2009 a s pomocí 3 hráčů od Gogana si to vyzkoušeli proti věkově starším Lobkovicím. Určitě to nebylo zklamání a do svého prvního turnaje na Mělníku ještě něco doladí.

2007ičky si ve středu pozvaly na gympl Čechii Kralupy "B" a s přehledem vyhrály 8:0. V sobotu sehrály první turnaj této sezóny na úmt v Milovicích. S Kostelcem výhra 8:0, s Pečkama prohra 1:2, prohra s Mělníkem 0:1 a dvě plichty 3:3 se Žižkovem a s vítězem turnaje Pardubicema, celý to stačilo na bramborovou medaili, ale nutno dodat, že s nemocí válcovanej mančaft odehrál dobrej part. Střelci Jistebnický 5x, Labounek 4x, Januška 2x, Beneš 2x a Havlíčková 1x.

2006ky kopaly ve čtvrtek na gymplu s Čechií "A" a těsná prohra s kvalitním soupeřem nemrzí. Vše jsme si vynahradili v přáteláku v Čelákovicích - vysoká výhra, spousta dobrých akcí nabudily hráče na turnaj v neděli v Milovicích. Velmi vyrovnaný turnaj skončil pro nás bronzem a musím partě poděkovat neb mi svým výkonem a předvedenou hrou zpříjemnili nedělní dopoledne.

Standa Míšek

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama